READY FOR CHRISTMAS! | SANS-ONLINE

07/12/19

Als je aan mij vraagt wat mijn ideale kerstoutfit is dan zou ik zeggen een mooie jurk of een outfit in combinatie met een rokje. Onlangs scoorde ik een hele toffe rok bij Sans-Online. Bij Sans-Online vind je allerlei merken. S.Oliver, Geisha en ONLY bijvoorbeeld. Mijn nieuwe rokje is van Harper & Eve. Ik ben nu al helemaal weg van dit merk!

De leukste rokjes vind ik op dit moment leren rokjes. Ik kon tot kort geleden maar niet de perfecte vinden maar het is me gelukt. I did it! Bij Sans-Online vind je allerlei verschillende leren rokjes maar die ik nu heb is oprecht de allerleukste.

HARPER & EVE – KAYA BLACK SKIRT | € 69,99
‘Imitatie leren rok van Harper & Yve met knoopsluiting. De rok is voorzien van roesjes aan de onderkant en heeft een totale lengte van: 48 cm bij maat S.’

Dit rokje is helemaal mijn smaak. Het model is echt uniek! Uiteraard zullen er vast rokken zijn die er op lijken maar hij is in ieder geval niet zo ‘standaard’ wat ik persoonlijk heel leuk vind! Net even anders dan wat we nu veel zien maar toch erg stijlvol. De rok zit lekker, gaat makkelijk aan en heeft een fijne lengte. Bij een beetje wind sta je dus niet meteen in je blote billen. Prettige bijkomstigheid vind ik zelf! Het rokje is daarnaast erg makkelijk te combineren met bijna ieder kledingstuk uit je kast. Een blouse, trui, t-shirt, mooie body, het kan allemaal! Een panty en toffe biker boots eronder en klaar. Eigenlijk is een rok als dit gewoon een musthave voor iedere vrouw.

Ik heb er zelf voor gekozen om de rok te combineren met een leuke top, een jas, wat sieraden en biker boots. Het liefst wil ik voor de feestdagen nog een leuke top met glitters scoren. Dan is de feestelijke outfit helemaal af wat mij betreft!

Hebben jullie al een kerstoutfit op het oog? Of wordt het gewoon een comfy outfit met een hele foute kersttrui? Want dat kan natuurlijk ook altijd nog als je niet zo van de jurkjes en rokjes bent. Ik weet inmiddels zeker dat ik dit rokje ga dragen tijdens Kerst. Nog even op pad voor iets met lekker veel glitters en dan is mijn outfit 100% Christmas proof!

Liefs, Shannon ♥

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “READY FOR CHRISTMAS! | SANS-ONLINE”

  1. gea schreef:

    Wauw! Ik vind het rokje echt prachtig. Leuk gecombineerd ook meid.

  2. Shannblogt schreef:

    Wat een lieve reactie. Dankjewel Gea! 💖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories