READY FOR A NIGHTWEAR PARTY? | HUNKEMÖLLER

29/10/18

Naast dat ik bij Hunkemöller altijd goed kan slagen voor lingerie ben ik ook weg van het aanbod in nightwear. Onlangs mocht ik een super comfortabel setje ontvangen maar dat was niet het enige. Benieuwd? Lees verder.

Of ik kieskeurig ben op het gebied van nightwear? Niet echt. Ik ben al snel tevreden. Natuurlijk moet een pyjama lekker zitten. I like it comfy! Daarnaast mag een pyjama absoluut niet te dik of te warm zijn. Ik kan deze koude periode namelijk niet zonder mijn elektrische deken. Een dikke, warme pyjama heb ik dus echt niet nodig. Aan de hand van bovenstaande punten ben ik rond gaan kijken in de webshop van Hunkemöller en ondanks dat het aanbod waanzinnig is heb ik toch vrij snel een keuze kunnen maken.

HUNKEMÖLLER – PYJAMASETJE (GRIJS) | € 24,99 
Dit pyjamasetje is echt fantastisch. Het stofje waarvan zowel het topje als de short gemaakt zijn voelt heerlijk aan en is echt zijdezacht. Daarnaast zit het setje ook nog eens erg comfortabel. Het setje valt wel wat aan de grote kant. Ik had dit ook al terug gelezen in de reviews. Persoonlijk vind ik dit géén probleem. Ik vind het zelfs wel fijn dat het setje losjes valt. Dit pyjamasetje is in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar. Grijs, roze en blauw. Do you like it comfy? Dan is dit echt een aanrader!

WISTEN JULLIE DAT..
Bij Hunkemöller kun je niet alleen terecht voor prachtige lingerie en comfortabele pyjama’s maar je kunt er ook prima slagen voor heerlijke parfums. Parfums die ik erg handig vind maar waar ik er eigenlijk heel weinig van heb zijn tas parfums. Deze zijn echt perfect voor in mijn kleine crossbody tasjes. Nu kwam ik er bij de Hunkemöller ook een paar tegen en natuurlijk kon ik het niet laten om er daar één van te proberen.

PURSE SPRAY – SEXY PINK | € 7,99 
Het online aanschaffen van een parfum is niet zo makkelijk als het lijkt. Vooral niet als je best wel kieskeurig bent op het gebied van geuren. Gelukkig komt de productomschrijving van dit parfum exact overeen met hoe ik de geur ervaar en zou omschrijven. Ik vind de geur echt onwijs lekker en ik denk dat veel vrouwen deze geur wel zullen waarderen.

‘Voel je op en top vrouwelijk met dit verleidelijk bloemig parfum. Opent met een frisse, verzorgde combinatie van bergamot en cassis. Het sensuele hart wordt gevormd door roze pioenroos, jasmijn en passievrucht. De sexy basis van musk en amber rondt dit bijzonder aantrekkelijk parfum af.’

Het parfum zit verpakt in een klein maar fijn flacon. Vrij simpel maar zó handig om mee te nemen. Een klein parfum vind ik echt een must om te hebben. Daarnaast zijn deze parfums van Hunkemöller ook nog eens onwijs betaalbaar. YOU MUST HAVE IT!

Wauw, wat ben ik blij met mijn nieuwe Hunkemöller items! Shoppen jullie wel eens bij Hunkemöller? En doen jullie dit dan online of liever in de winkel? Ik beide! In de winkel wordt je altijd erg goed geholpen door de ervaren medewerkers en online kun je lekker rustig rondkijken zonder dat andere Hunkemöller fans je in de weg staan. Wat ook héél prettig is! I love Hunkemöller. How about you?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk

6 comments so far.

6 reacties op “READY FOR A NIGHTWEAR PARTY? | HUNKEMÖLLER”

 1. Kim schreef:

  Wat een leuk en schattig setje! Ik ben gek op de spullen van Hunkemoller!

 2. Shannblogt schreef:

  Ja leuk is hij hé? En ook nog eens super betaalbaar! ☺️

 3. Simone schreef:

  Wat een leuke pyjama! Leuk en toch comfortabel!

 4. Shannblogt schreef:

  Hij is inderdaad heel leuk en lekker comfy! Bedankt voor je reactie! ❤️

 5. Nina schreef:

  Wat een leuk setje. Ik zou deze heerlijk in de zomer dragen.

 6. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je leuke reactie Nina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories