Pure Elements Unboxing

29/08/15

Deze week heb ik weer een ontzettend leuk pakketje binnen gekregen. Dit keer van Pure Elements. Ik vertel jullie graag wat meer over Pure Elements en over de producten die ik heb mogen ontvangen!

Pure Elements is een 100% natuurlijke, organische en veganistische cosmeticalijn, die innerlijke verzorging combineert met uiterlijke verzorging in producten voor het gezicht, het lichaam, de handen en de voeten. Pure Elements heeft verzorgingsproducten voor hem, haar en zelfs verzorgingsproducten voor baby’s. Pure Elements is dé nieuwe natuurcosmeticalijn in Nederland. De producten zijn niet getest op dieren en naast dat heeft Pure Elements ook een officieel keurmerk voor natuurcosmetica.

0 Logo PE

Over de producten:
– Alle producten voldoen aan de strenge richtlijnen voor natuurlijke cosmetica van BDIH.
– Alle producten zijn conform EU-richtlijnen in Duitsland samengesteld en vervaardigd. Vanuit Duitsland worden ze verzonden naar ons, de distributeur.
– Alle producten zijn vrij van conserveringsstoffen en/of –middelen.
– Alle producten zijn veganistisch en niet getest op dieren.
– De ingrediënten van de producten zijn uitsluitend hoogwaardige grondstoffen.
– Alle producten, met uitzondering van de babylijn, worden met bergkristallen verrijkt.
– Alle producten zijn in gesloten toestand minimaal 2,5 jaar houdbaar. Na opening zijn alle producten 12 maanden houdbaar.

Na alle informatie ga ik verder met het leuke pakketje die ik van Pure Elements heb ontvangen. Daarin vond ik als eerst een bedank kaartje en informatie boekje. In het informatie boekje staan alle producten van Pure Elements op een rijtje met daarbij de omschrijving en gebruiksaanwijzing. Ontzettend handig!

2 PE

Wat mij gelijk op viel was dat er drie potjes in de doos zaten. Een grote pot en twee kleine potjes. Ik begin met de grote pot. Allereerst mijn complimenten over de verpakking. Het kaartje en strikje voegen echt iets toe aan de verpakking wat het extra leuk maakt.

3 PE

Ik was erg benieuwd naar wat er in deze pot zou zitten en dat werd mij al snel duidelijk. Het is namelijk een Anti Age Hyaluron gezichtsmasker. Omdat ik zelf nog een jonge huid heb was het voor mij lastig om het masker uit te kunnen testen. Ik heb dit product daarom ook samen met iemand anders getest.

Toen ik de pot open draaide viel mij gelijk op dat de verpakking extra goed dicht gemaakt zit. Weer een pluspuntje!

4 PE

Het Hyaluron gezichtsmasker is een echt verwenmasker met sheaboter, vitamine E, lotusextract, amandel en avocado-olie. Dit gezichtsmasker bevat tevens drie soorten hyaluronzuur: hyaluronzuur in korte ketens voor effecten op langer termijn, hyaluronzuur in lange ketens voor een onmiddellijk effect en tot slot hyaluronzuur liposomen die doordringen in de diepere huidlagen. Het gezichtsmaker is vrij van conserveringsstoffen, dierlijke bestandsdelen en geurstoffen die allergieën kunnen veroorzaken. Daarmee is dit masker ook geschikt voor vegetariërs. De crème bevat ook bergkristal die de huid energie geeft en daardoor zeer geschikt is voor een intensieve verzorging van de verouderde, vermoeide en veeleisende huid.

5 PE

Mijn mening over dit anti age gezichtsmasker is verbazingwekkend goed. Ik ben echt onder de indruk. De substantie is redelijk dik waardoor hij heerlijk aanbrengt. Dit gezichtsmasker breng je gelijkmatig aan op je gereinigde huid. Daarna laat je het masker 20 minuten inwerken en vervolgens kun je het masker afspoelen met lauw water en het restant van de achtergebleven werkstoffen insmeren. Het effect van het masker is na het afspoelen in mijn ogen direct zichtbaar. Lijntjes worden zichtbaar minder en de huid voelt ontzettend zacht aan. Echt een fantastisch masker met een uitstekende werking! Dit masker is te bestellen in de webshop van Pure Elements voor € 25,50 (50 ml.)

6 PE

Naast het fantastische gezichtsmasker kreeg ik ook nog twee proefmonstertjes. Een proefmonstertje van de Pure Elements dagcrème met tomaten extract (prijs fullsize product: € 19,90 / 50ml.) En een een proefmonstertje van de Pure Elements anti aging gel voor mannen (prijs fullsize product: €18,90 / 30 ml.)

7 PE

Met het proefmonstertje van de Pure Elements anti aging gel voor mannen kan ik wellicht iemand blij maken. Het proefmonstertje van de Pure Elements dagcrème met tomaten extract heb ik wel uitgeprobeerd. De dagcrème is vrij dik wat ik persoonlijk echt een pluspunt vind. Wat je merkt is dat deze dagcrème je huid ontzettend goed verzorgd en dat is precies wat je wilt van een dagcrème.

Ik ben echt heel erg tevreden over de producten die ik van Pure Elements heb mogen ontvangen. Zijn jullie net zo enthousiast als dat ik ben? Neem dan zeker even een kijkje in de webshop van Pure Elements.

Pure Elements, ontzettend bedankt voor de leuke samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories