Producten van Ziaja reviewen met papa! (Vaderdag tip)

11/06/17

Vorige week schreef ik een review over een aantal producten van Ziaja. Dit deed ik samen met mama. Vandaag is papa aan de beurt. Want Ziaja heeft namelijk ook een lijn voor mannen. En met Vaderdag in aantocht is dit ook nog eens een erg goede timing.

Net zoals mama heeft papa ook 3 producten uitgekozen. Een shampoo en douchegel in één, een anti-perspirant deodorant roller en een aftershave balsem. Deze producten komen uit de Ziaja lijn voor mannen.

Ziaja men showergel & shampoo | € 3,89 (300 ml)
‘Een verfrissende showergel & shampoo met zachte allartoïne en een versterkend vitamine complex. Dit product maakt de huid en het haar effectief schoon.’

De Ziaja showergel & shampoo is ideaal voor mannen en dit komt omdat het een 2-in-1 product is. Mijn vader vind het erg fijn om maar één product te hoeven gebruiken onder de douche en ik denk dat meerdere mannen dit kunnen beamen. De geur van deze showergel & shampoo vind mijn vader erg lekker en stiekem ben ik dat wel met hem eens. Ik kon het niet laten om ook even aan de fles te ruiken. De substantie van het product is vergelijkbaar met andere showergels. Niet dik maar ook zeker niet te dun. Mijn vader vind het product erg zacht en fijn uitsmeren. Daarnaast schuimt het product ook heerlijk. Helemaal top!

Ziaja men anti-perspirant | € 3,19 (60 ml)
‘Neutraliseert de geur van zweet en biedt een langdurig gevoel van frisheid. Laat geen sporen achter op kleding. Dit product is vrij van parabenen, alcohol en kleurstoffen.’

Een fijne anti-perspirant deodorant roller die wederom weer een heerlijke geur heeft. Een geur die je erg lang blijft ruiken. Wat mijn vader zeker een pluspunt vind. Hij is namelijk dol op lekkere geuren. De anti-perspirant roller is fijn in gebruik en laat géén vlekken achter. Het product geeft géén brandend of prikkend gevoel en is erg verzachtend. Ik stelde mijn vader zojuist nog even de vraag: ‘Pap, wat vond je nou van de deodorant roller?’ Hierop gaf hij als antwoord: ‘Lekker!’

Ziaja men aftershave balsem | € 3,99 (75 ml)
‘Een aftershave balsem die roodheid en irritaties op de huid kalmeert, de huid hydrateerd en de groei van bacteriën verminderd.’

Normaal gesproken is mijn vader niet zo van de crèmes en balsems en ik denk dat hij daar niet de enige in is. Maar toch wilde hij deze balsem wel graag proberen. Vooral omdat deze balsem roodheden en irritaties op de huid kalmeert. De aftershave balsem is vrij dun maar smeert wel lekker uit. De balsem is verzachtend, trekt erg snel in de huid en laat geen vettig laagje achter. Het resultaat? Een fris en schoon gevoel zonder roodheden of huidirritaties. Ook dit product is weer voorzien van dezelfde heerlijke geur.

Mijn vader is erg enthousiast over de producten uit de Ziaja lijn voor mannen. De werking van de producten vind hij fantastisch en ook de geur vind hij erg lekker. Daarnaast zijn de producten ook erg fijn geprijsd. Wat echt helemaal top is! Net als bij de review die ik samen met mama deed kreeg ik ook dit keer weer 3 leuke proefmonstertjes cadeau en een Ziaja pen. Die ik inmiddels op mijn werk gebruik.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “Producten van Ziaja reviewen met papa! (Vaderdag tip)”

 1. Lotte schreef:

  Heerlijke producten van Ziaja.

 2. Shannblogt schreef:

  Ziaja heeft inderdaad heerlijke producten Lotte! Bedankt voor je leuke reactie.

 3. Emile schreef:

  Dit lijken mij ook hele fijne producten. Ik ga zeker eens een keertje op hun site kijken. En een complimentje voor de mooie foto’s.

 4. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je leuke reactie Emile!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories