Prachtige najaarstinten van Make-up Studio

10/09/15

1 MS

Een aantal dagen geleden heb ik een leuk pakketje mogen ontvangen met daarin twee producten van het merk Make-up Studio. Deze twee producten heb ik natuurlijk voor jullie getest en ik vertel jullie graag wat ik er van vind!

De twee producten die ik opgestuurd heb gekregen zijn een lipstick en een nagellak in twee echte najaarskleuren. Ik begin maar even met de nagellak.

3 MS

Over de nagellak ben ik het erg enthousiast. Dit is de Make-Up Studio Nail Colour in de kleur M9 – Grape Fine Palette. Het is een ontzettend donkere rode kleur. Ontzettend mooi en het is een perfect kleurtje voor dit najaar.

2 MS

De nagellak dekt redelijk goed. Op de foto hieronder zie je het effect van één laagje nagellak! Op de foto komt hij minder dekkend over maar in het echt is de dekking al bijna perfect na één laagje! Als je de nagellak lang mooi wilt houden adviseer ik wel om twee laagjes aan te brengen!

4 MS

Naast deze nagellak heb ik een ook een lipstick ontvangen.  Ik dacht dat deze lipstick echt heel mooi zou zijn. Maar helaas ben ik niet zo positief over de lipstick.

6 MS

De verpakking van de lipstick vind ik echt prachtig. Hij is mat zwart gecombineerd met glanzend zwart en gouden letters. Wauw!

Net als de kleur van de nagellak is ook de kleur van de lipstick perfect geschikt voor het najaar. De kleur van de lipstick is Velvet Raspberry Beret.

5 MS

De kleur vond ik prachtig tot dat ik de lipstick op deed. Het pigment van deze lipstick vind ik niet fantastisch en ook is de dekking niet optimaal. Erg jammer want het had zo’n mooie kleur kunnen zijn. De lipstick is mat en erg droog. Hierdoor gaat het aanbrengen ook niet echt soepel. Ook trekt het donkerrode/paarse van de lipstick erg in de lijntjes waardoor deze extra worden benadrukt. De lipstick blijft wel redelijk lang goed zitten op je lippen!

8 MS

Het meest tevreden ben ik over de nagellak en met de lipstick ga ik iemand anders blij maken!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “Prachtige najaarstinten van Make-up Studio”

  1. Eva schreef:

    Jammer van de lippenstift, de nagellak vind ik echt heel mooi!

  2. shannblogt schreef:

    Ja ontzettend jammer van de lipstick inderdaad! Ik had er meer van verwacht..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories