6 NIEUWE VELVET LIP LACQUERS VAN MUA!

14/05/16

18 Velvet lacquer

Het ontdekken van nieuwe make-up producten vind ik fantastisch. Afgelopen week lagen de 6 nieuwste kleuren van de MUA velvet lip lacquers op de deurmat. Ik was nog niet bekend met de velvet lip lacquers van MUA maar ik kan alvast verklappen dat ik enorm enthousiast werd toen ik de eerste kleur aanbracht.

19 Velvet lacquers

De MUA LUXE velvet lip lacquers zijn erg populair op dit moment. De lip lacquers blijven perfect zitten, zijn ontzettend goed gepigmenteerd wat zorgt voor een prachtige egale dekking en hebben een matte finish. Daarnaast gaat het aanbrengen ook erg gemakkelijk door de fijne applicator. Je kunt er heel precies mee werken en dat vind ik persoonlijk wel prettig.

20 Velvet lacquer

Het product glijd moeiteloos over je lippen en zorgt voor een vlekvrije afwerking. De lip lacquers zijn vrij nat wanneer je ze aanbrengt maar drogen al snel volledig mat op. Je lippen voelen niet droog aan en je voelt het product ook niet zitten.

21 Velvet lacquer

Naast dat de velvet lip lacquers van MUA fantastische producten zijn vind ik de verpakking ook prachtig. De goudkleurige dop en het flacon gemaakt van mat glas geven het product een luxe uitstraling. Het matte glas heeft helaas ook een nadeel. De kleur van het product is hierdoor erg moeilijk te zien. Dat merkte ik al snel toen ik de eerste opende. Helaas zitten de lip lacquers ook nog eens in plastic verpakt waardoor je in de winkel niet even kunt kijken naar de kleur. Wel kun je op de onderkant van het flacon kijken daar staat namelijk de naam en de kleur van het product en die kleur komt aardig overeen.

16 Velvet lacquer

Felle, opvallende lippen gaan we veel terug zien deze lente en aankomende zomer. Daarom breidt MUA de lip lacquer collectie uit met een aantal prachtige nieuwe kleuren die gezien mogen worden: Tranquility, Zest, Vivacity, Moxie, Reckless en Kooky.

TRANQUILITY

000 Velvet lacquer

0 Velvet laqcuer

1 Velvet lacquer

ZEST

4 Velvet lacquer

2 Velvet lacquer

3 Velvet lacquer

VIVACITY

4,5 Velver lacquer

5 Velvet lacquer

6 Velvet lacquer

MOXIE

9 Velvet lacquer

7 Velvet lacquer

8 Velvet lacquer

RECKLESS

6,5 Velvet lacquer

9,5 Velvet lacquer

10 Velvet lacquer

KOOKY

12,5 Velvet lacquer

13 Velvet lacquer

14 Velvet lacquer

Dit waren alle nieuwe kleuren van de MUA velvet lip lacquer collectie. Zelf kan ik absoluut geen favoriet kiezen. Ik vind alle kleuren prachtig. Ik ben razend enthousiast over de velvet lip lacquers.

Deze 6 nieuwe velvet lip lacquers van MUA zijn verkrijgbaar vanaf halverwege mei in geselecteerde Kruidvat filialen en in de Kruidvat webshop – € 4,99

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

8 comments so far.

8 reacties op “6 NIEUWE VELVET LIP LACQUERS VAN MUA!”

 1. Emile schreef:

  Wat een mooie lip lacquers, zowel de verpakking als de kleuren. Mooie duidelijke foto’s waar je de kleuren goed op kan zien. Kooky is best heftig maar jij kan ‘m goed hebben. Ze staan je trouwens allemaal mooi. Ik vind het een mooi product voor een mooi prijsje en ga zeker tegen die tijd bij het Kruidvat kijken.

 2. Eva schreef:

  Wat een gave kleuren, ik denk dat ik toch maar eens moet kijken naar de bruine nude kleur

 3. Shannblogt schreef:

  Zeker doen Eva! Het zijn echt fantastische lip producten 🙂

 4. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je leuke reactie Emile!

 5. Mariska schreef:

  Wat staan ze je goed! Zijn echt mooie kleurtjes met mooie afwisseling 😀

 6. Shannblogt schreef:

  Ah dankjewel Mariska. De kleuren zijn echt heel mooi inderdaad. I love it!

 7. Kim schreef:

  Mooie kleurtjes! Ze staan je ook goed 🙂

 8. Shannblogt schreef:

  Ah bedankt voor je leuke reactie Kim! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories