PINK GELLAC | UNCOVERED4 COLLECTIE

22/12/18

OH YES! Pink Gellac komt met een nieuwe collectie en niet zomaar één. Een collectie die bestaat uit 7 prachtige nude kleuren en laten dat nou net mijn meest geliefde kleuren zijn. Ik hou van nude! Deze collectie is voor mij gemaakt. Kijken jullie mee?

Wauw, ik ben Pink Gellac oprecht dankbaar voor het uitbrengen van deze collectie. In plaats van Uncovered4 hadden ze hem ook wel Shannon4 kunnen noemen (ik ben op 4 augustus jarig.) Oké even zonder dollen.. de Uncovered4 collectie bestaat uit 7 winterse nude tinten. Zelf noemt Pink Gellac dit ‘musthaves voor dit seizoen.’ Hell no! Musthaves voor het hele jaar door!

251 NUDE PINK | € 15
Pink it is! Dit is misschien wel mijn favoriete kleur uit de collectie. Ik zeg misschien omdat ik eigenlijk niet kan kiezen. Pink Gellac 251 Nude Pink is een donkerroze kleur met een warme ondertoon. PRETTY!

252 BEIGE LATTE | € 15
Oehhh, deze kleur vind ik ook héél erg mooi. Pink Gellac 252 Beige Latte is een mooie beige, bruin tint. Ik ben dol op dit soort kleuren. Heel erg mooi!

253 MILKY TAUPE | € 15
Taupe is misschien wel één van de bekendste nude kleuren. Deze kleur mocht dus absoluut niet ontbreken aan de collectie. Pink Gellac 253 Milky Taupe is een licht roze kleur met een koele en zachte ondertoon. Deze nude kleur staat perfect bij iedere huidskleur.

254 SPARKLING NUDE | € 15
YAASSS GLITTERS! Pink Gellac 254 Sparkling Nude is de perfecte kleur voor elke feestelijke gelegenheid. Een glitter lak vind ik altijd een fijne toevoeging aan een collectie. Doordat deze glitters nude zijn is dit lakje erg leuk te combineren met de andere kleuren uit de collectie.

255 FROSTED NUDE | € 15
Wauw, wat een beauty! Pink Gellac 255 Frosted Nude is een nude kleur met een subtiele glitter in de lak. Dit lakje is een absolute trendsetter. Frosted Nude staat perfect bij elke outfit. That’s what we want!

256 CREAMY TAUPE | € 15
Nog een taupe kleur. I love it! Pink Gellac 256 Creamy Taupe is een mooie taupe kleur met een warme paars-bruine ondertoon. Juist door deze bijzondere ondertoon vind ik dit een uniek kleurtje.

257 BURNT TAUPE | € 15
Pink Gellac 257 Burnt Taupe is de donkerste kleur uit deze collectie. Zelf vind ik dit een hele mooie kleur voor lange nagels. Als je korte nagels hebt zou ik persoonlijk kiezen voor één van de lichtere nude kleuren uit de collectie.

De Uncovered4 collectie van Pink Gellac is by far mijn meest geliefde collectie ooit! Schitterend! Ik ben daarom Pink Gellac ontzettend dankbaar dat ik deze collectie heb mogen ontvangen. Eerlijk is eerlijk ik vind NOOIT alle kleuren uit een collectie mooi maar Pink Gellac flikt het gewoon. Ik vind alle kleuren stuk voor stuk prachtig. Many thanks to Pink Gellac!

Liefs, Shannon ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories