Pink Gellac aanbrengen op z’n Shannons!

29/09/18

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat ik GROOT fan ben van Pink Gellac. Mijn meest geliefde gel nagellak ooit! In dit artikel wil ik uitleggen wat ik doe voordat ik Pink Gellac aanbreng, hoe ik het aanbreng en wat ik daarvoor allemaal gebruik. Daarnaast heb ik weer een aantal prachtige kleuren mogen ontvangen die ik jullie ook zeker niet wil onthouden.

Voordat ik mijn uitleg ga geven wil ik even benadrukken dat dit mijn manier van aanbrengen is. Deze manier werkt voor mij het best. Ik wil dus niet zeggen dat dit de beste manier is en dat je het zo moet doen maar dit is gewoon hoe ik het altijd doe.

LET’S START
Wat ik ALTIJD doe voordat ik mijn nagels ga lakken is het klaarzetten van alles wat ik nodig heb.
– Pink Gellac | Metalen bokkenpoot
– Pink Gellac | Polijstblok
– Pink Gellac | Rechte nagelvijl 100/180
– Pink Gellac | Nagelborstel
– Pink Gellac | UV Lamp
– Pink Gellac | Base Extend
– Pink Gellac | Kleur
– Pink Gellac | Ultra Shine
– Pink Gellac | Cleaner (optioneel)

Wat ik meestal als eerste stap doe is het omhoog duwen van mijn nagelriemen. Dit doe ik met het metalen bokkenpootje. Ik merk dat wanneer ik dit doe ik netter kan lakken.

Na het omhoog duwen van mijn nagelriemen ruw ik mijn nagels op. Dit doe ik met het polijstblok. Door het scrubbend effect worden de dode huidcellen op een zachte wijze van de natuurlijke nagel verwijderd. Daarnaast verwijdert het polijstblok de glanzende vetlaag zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Door de nagels te scrubben met het polijstblok ben je verzekerd van een optimale hechting van de nagellak. Soms wordt er ook voor gekozen om de vetlaag met de cleaner te verwijderen. Ik heb gemerkt dat dit voor mij niet goed werkt omdat het mijn nagels verzacht en dus wat slapper maakt. Hierdoor hecht de nagellak niet goed en kan ik er dus niet zo lang van genieten als ik zou willen. Het opruwen is in mijn ogen de belangrijkste stap. Wanneer ik dit niet goed doe merk ik dat mijn nagellak veel minder lang blijft zitten.

Na het polijsten van mijn nagels vijl ik mijn nagels in het gewenste model. Dit doe ik met de rechte nagelvijl (100/180.) Dit vind ik misschien wel het lastigste van alle stappen. Ik heb nooit echt een duidelijk beeld van wat ik nou wil en wat ik mooi vind staan. Tijdens het vijlen wissel ik vaak nog van gedachten wat niet perse heel erg handig is.

Als ook dat gedaan is is het tijd om mijn nagels schoon te borstelen met de nagelborstel.

Vervolgens is het tijd voor de Base Extend. De Base Extend is de nieuwe snel afweekbare base die ervoor zorgt dat je nagellak langer blijft zitten zonder primer. De dikkere substantie zorgt ervoor dat de nagels extra verstevigd worden. Voorheen gebruikte ik altijd de primer in combinatie met de Base2. Maar sinds kort dus de Base Extend en ook daar ben ik enorm tevreden over.

Zodra de Base Extend uitgehard is onder de UV lamp breng ik de kleur aan die ik op dat moment wil dragen. En daarna breng ik de Ultra Shine aan. Ik lees veel reviews van Pink Gellac gebruikers die de gewone shine véél fijner vinden als de Ultra Shine. Maar persoonlijk ben ik echt GROOT fan van de Ultra Shine. De glans die deze top coat geeft vind ik waanzinnig mooi! I love it! Daarnaast hoeft deze niet afgenomen te worden met de cleaner. Dat moet bij de gewone Shine wel.

PRIJZEN
Pink Gellac Nail Care kit | € 14 (metalen bokkenpootje, rechte nagelvijl 100/180 en nagelborstel)
Pink Gellac Polijstblokken | € 12 (5 stuks)
Pink Gellac Rechte nagelvijlen | € 12 (100/180, 5 stuks)
Pink Gellac Cleaner | € 7 (100 ml)
Pink Gellac Base Extend | € 15 (15 ml)
Pink Gellac Kleur | € 12 – 15 (15 ml)
Pink Gellac Ultra Shine | € 15 (15 ml)
Pink Gellac UV Lamp | € 75

NEW COLORS
Bij het pakketje wat ik deze keer van Pink Gellac mocht ontvangen kreeg ik als verrassing nog 6 nieuwe kleuren. Stuk voor stuk prachtige kleuren die ik zeker met veel liefde zal gaan dragen. Army Green en Ibiza Pink had ik al dus die heb ik nu dubbel. Maar stiekem vind ik een back-up van deze prachtige kleuren wel erg prettig.
– 115 Army Green
– 153 Petrol Grey
– 169 Smoked Grey
– 195 Bronzed Nude
– 161 Ibiza Pink
– 205 Burgundy Red

Ik vind het heerlijk om uit mijn persoonlijke ervaring te kunnen schrijven. Mocht jij ook Pink Gellac gebruiken of een andere gel nagellak dan heb je er wellicht iets aan. Ik ben en blijf fan van Pink Gellac! Niet alleen alle kleuren maar ook de nail care producten vind ik fantastisch. Denk aan de nagelvijlen, polijstblokken en nail care accessoires als de nagelborstel en het metalen bokkenpootje. Zelf lees ik veel over de kleuren en over de primer, base en shine maar over de nail care accessoires lees ik het minst. Terwijl ik vind dat deze ook echt wel even in het zonnetje gezet mogen worden. Ze zijn namelijk echt fantastisch! Al met al ben ik dus weer MEGA enthousiast. Pink Gellac, I love you!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories