PIJNLOOS ONTHAREN MET DE ALLURE KRISTALPAD! (+ €10 KORTINGSCODE)

17/02/17

De Allure Kristalpad is inmiddels een vrij populair product. Een product die je regelmatig op beurzen voorbij ziet komen maar ook bij bloggers en Youtubers. Zelf ken ik deze manier van ontharen ook al een tijdje maar ik heb de Kristalpad nooit aangeschaft omdat ik er altijd een beetje sceptisch over was.

Kort geleden heb ik de kans gekregen om de Allure Kristalpad te proberen en omdat ik graag mijn ervaring met jullie deel leek het mij erg leuk om een artikel te schrijven over dit welbekende product.

Ik heb een startpakket ontvangen, een pakketje met 12 extra kristalschijven (in 2 formaten) en 2 extra cadeautjes maar daarover aan het eind van dit artikel meer.

ALLURE KRISTALPAD 
De Kristalpad is vrij populair in Nederland maar toch denk ik dat er genoeg mensen zijn die niet weten wat de Kristalpad precies is. De Kristalpad is een product dat ontwikkeld is in Zwitserland. Met de Kristalpad is scheren, harsen of epileren verleden tijd. De Kristalpad is zo krachtig dat de meeste hardnekkige haren tot de wortel verwijderd worden. Het ontharen is geheel pijnloos en niet schadelijk voor de huid. De Kristalpad gaat veel dieper dan een scheermesje en is een 100% natuurlijk product.

HOE WERKT DE ALLURE KRISTALPAD? 
De Allure Kristalpad gebruik je op een droge, schone (gereinigde) huid. De Kristalpad is een applicator waar je met lichte, ronddraaiende bewegingen, ongewenst haar en dode huidcellen snel en pijnloos kunt verwijderen. Door de ronddraaiende bewegingen worden de haarzakjes maximaal geopend en is er een diepere ontharing mogelijk waardoor de haartjes langer weg zullen blijven. Hoelang het kristalschijfje mee gaat hangt af van de hoeveelheid en de grofheid van het haar. Wanneer het kristalschijfje glad aanvoelt is deze versleten. Je kunt het kristalschijfje makkelijk vervangen door het oude schijfje eraf te halen en er gewoon weer een nieuwe op te plakken. De Kristalpad kan o.a. gebruikt worden op armen, benen, oksels maar ook in het gezicht. Hiervoor is er een kleine Kristalpad ontwikkelt.

WAT VIND IK?
Ik ben tevreden maar ik heb helaas ook wat nadelen ontdekt. Laat ik beginnen met alle voordelen. De Allure Kristalpad verwijderd inderdaad dode huidcellen, verbetert de doorbloeding en maakt mijn huid zijdezacht. Het ontharen is absoluut pijnloos. De Kristalpad is te gebruiken op korte haren, lange haren en zelfs op stoppeltjes. De Kristalpads zitten verpakt in een handig opbergzakje waardoor je ze ook makkelijk mee kunt nemen op reis. De Kristalpad heeft een fijne grip en is makkelijk in gebruik. Daarnaast heb je bij deze manier van ontharen geen water of scheerschuim nodig. Helaas raakte mijn huid wel wat geïrriteerd terwijl ik geen last heb van een gevoelige huid. Deze irritatie was wel van korte duur maar ik denk daardoor dat dit product niet geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Tot slot vind ik scheren stukken sneller gaan dan het ontharen met de Allure Kristalpad. Toch ben ik tevreden over de Allure Kristalpad al moeten mijn huid en ik er nog wel even aan wennen.

ZELF DE ALLURE KRISTALPAD BESTELLEN?
Startpakket – Grote & kleine applicator incl. 4 grote en 4 kleine kristalschijven | € 39,95
Navulling – 6 Kleine + 6 grote kristalschijven | € 19,95
Naast de opties hierboven zijn er nog veel meer pakketten waar je uit kunt kiezen. Mocht je daar benieuwd naar zijn dan raad ik je aan om even een kijkje de nemen in de webshop. Mocht je de Allure Kristalpad ook willen bestellen vergeet dan niet mijn kortingscode te gebruiken! ↓

KORTINGSCODE
Met de kortingscode shannblogt10 krijg je € 10 korting op één van de drie startpakketten.

Naast het startpakket en navullingen heb ik ook 2 extra cadeautjes ontvangen en ik noem het maar even cadeautjes om dat ik hier niks van af wist. Ik ontving een tanning spray en body crème verrijkt met argan olie. Beide producten zijn van het merk Cachet. Dit is voor mij een onbekend merk. Helaas ben ik zelf géén fan van tanning spray of andere tanning producten dus daar ga ik iemand anders blij mee maken. Een body crème vind ik wel heerlijk om te gebruiken en al helemaal wanneer deze verrijkt is met argan olie. Ik ben benieuwd. Leuk dat ik deze producten als extraatje heb ontvangen.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “PIJNLOOS ONTHAREN MET DE ALLURE KRISTALPAD! (+ €10 KORTINGSCODE)”

 1. Wendy (B) schreef:

  Ik heb ook al zo iets gebruikt en inderdaad ook ik heb wat last van irritatie nadien.
  Gelukkig gaat dat over.
  Scheren heb ik nog nooit gedaan omdat ik schrik heb om me te snijden.
  Ik gebruik normaal Veet.

 2. Shannblogt schreef:

  Oh! Dan ben ik dus niet de enige die last heeft van wat irritatie na het gebruik van de Kristalpad. Het is inderdaad wel van korte duur gelukkig. Bedankt voor je leuke reactie Wendy! 😉

 3. Nienke schreef:

  Dit ga ik echt aanschaffen voor aankomende lente/zomer. Erg fijne review om te lezen, erg mooi en uitgebreid artikel.

 4. Shannblogt schreef:

  Super leuk om te lezen Nienke. Dankjewel!

 5. Emile schreef:

  Hier ben ik heel erg benieuwd naar. Leuk en duidelijk artikel !!

 6. Lm schreef:

  Liedeke
  De kristalpad vind ik ideaal een aantal dagen na het scheren, met 2 minuten zijn de aangegroeide haartjes weer weg. Doordat je dan niet veel hoeft te wrijven heb ik geen irritatie. Ook superfijn na het epileren, voor de nog aanwezige haartjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories