Paula’s Choice Resist C15 Super Booster

08/10/17

Het merk Paula’s Choice is al één keer eerder op mijn blog verschenen. Ondanks dat ik veel goede verhalen over het merk hoor heb ik er nog niet vaak over geschreven op mijn blog. Vorige week kreeg ik de Paula’s Choice Resist C15 Super Booster binnen. Een bestseller in Amerika!

Paula’s Choice Resist C15 Super Booster | € 53,00 (20 ml)
De Paula’s Choice Resist C15 Super Booster is geschikt voor ieder huidtype en is letterlijk een boost voor de huid. Het product bevat onder andere vitamine C. Vitamine C is een ontzettend krachtig ingrediënt. Het verheldert de doffe huid, beschermt de huid tegen ontstekingsreacties en vermindert vlekjes en tekenen van houdveroudering. Vitamine C zorgt ervoor dat de huid langer jong en fris blijft. Daarnaast maakt het de huid egaler, steviger en zijdezacht. Vitamine C is dus zonder twijfel één van de belangrijkste ingrediënten in dit product. Naast vitamine C bevat dit product nog twee andere belangrijke ingrediënten. Anti-oxidanten (vitamine E en ferulinezuur) en hyaluronzuur. Anti-oxidanten helpen de huid te beschermen tegen zonneschade en milieuvervuiling. Hyaluronzuur helpt de vochtbalans van de huid te herstellen en laat de huid er steviger uit zien. De booster is gemaakt om het beste uit iedere huid te halen.

Hoe te gebruiken?
Je kunt er voor kiezen om dit product één of twee keer per dag te gebruiken. Ik heb er zelf voor gekozen om het product één keer per dag aan te brengen. Dit doe ik in de avond op de gereinigde huid. Je kunt de booster puur gebruiken of mengen met een serum of nachtcrème. Belangrijk: Vermijd contact met de ogen tijdens het aanbrengen.

Ingrediënten:

Wat vind ik?
De Paula’s Choice Resist C15 Super Booster is zo dun als water maar door het fijne pipetje erg makkelijk aan te brengen. De booster trekt snel in en irriteert niet. Omdat het een lichte formule is merk ik dat mijn huid gehydrateerd wordt wat zorgt voor een heerlijk fris gevoel. Ik heb de booster slechts een paar keer gebruikt maar ik ben nu al fan. Ik snap wel waarom dit product een bestseller is in Amerika. I love it!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Paula’s Choice Resist C15 Super Booster”

  1. Laura schreef:

    Klinkt veelbelovend , helaas wel erg prijzig.

  2. Shannblogt schreef:

    Prijzig maar je krijgt wel waar voor je geld! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories