PAASEI BOX MET 50 VERSCHILLENDE SMAKEN | JAMIN

21/02/20

Ei love Pasen! Who’s with me? Als ik denk aan Pasen krijg ik spontaan voorjaarskriebels. Heerlijk! Wij vieren Pasen nooit heel uitgebreid. Meestal doen we een spelletje met elkaar en eten we wat lekkers. En over wat lekkers gesproken, ik heb deze week heel veel lekkers van Jamin ontvangen. Kun je al raden in welk thema? Juist ja, Pasen!

Iets wat wij altijd eten tijdens (voor én na) Pasen zijn paaseitjes. Er gaat géén jaar voorbij dat we ze niet eten. Dit jaar doen we het net even anders dan andere jaren. Namelijk met de paasei box van Jamin. In deze box zitten maar liefst 50 verschillende smaken paaseitjes.

DE SMAKEN:
Extra puur 76% cacao, marsepein puur, crispy praline wit, praline wit, karamel zeezout melk, mango melk, framboos wit, suikerspin wit, mokka melk, melk, strawberry cheesecake melk, pistache wit, dameblanche wit, after eight puur, advocaat puur, ananas wit, butterscotch melk, karamel melk, aardbei wit, pizza melk, grootmoeders cake wit, chai latte puur, ijsje discodip melk, stukjes hazelnoot melk, kokos melk, wit, boterkoek melk, cappuccino melk, puur, orange puur, gevulde koek melk, choco duo melk en wit, praline melk, cookies & cream melk, appeltaart melk, crispy praline melk, hele hazelnoot melk, stroopwafel melk, banana split melk, stracciatella melk, brownie puur, kers puur, red velvet wit, cookie dough melk, citroen puur, knettersuiker wit, cafe noir melk, speculaas wit, zure mat melk en watermeloen melk.

Er zijn aardig wat smaken waar ik heel erg benieuwd naar ben. Bijvoorbeeld zure mat, ijsje discodip, knettersuiker, suikerspin, appeltaart, red velvet, cookie dough en kokosmelk. Ik kan niet wachten om ze te proeven! Toch ga ik daar nog even mee wachten want ik wil ze bewaren tot Pasen.

Wil jij nou ook deze paaseitjes proeven? Ren dan naar de dichtstbijzijnde Jamin want de paasei boxen zijn enkel in de winkels verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit een box met 23, 50 of 150 eitjes! Dat wordt gegarandeerd smullen!

Naast deze heerlijke paaseitjes heb ik nog andere producten uit de categorie Pasen ontvangen. Deze laat ik jullie heel binnenkort zien in een andere post. Wat ik in ieder geval kan zeggen is dat ik het Paas assortiment bij Jamin een groot succes vind. Mocht je nieuwsgierig zijn naar alle producten, neem dan vooral een kijkje in de webshop. Het is echt de moeite waard. Ik ben benieuwd of jij de verleiding kunt weerstaan.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories