P20 Zonbescherming

16/07/17

Laatst schreef ik een uitgebreide review over de zonbeschermingsproducten van Etos. Vandaag zijn de producten van P20 aan de beurt. Een merk waar ik zelf nog niet bekend mee was.

P20
In het assortiment van P20 vind je zonbeschermingsproducten voor het hele gezin. De zonbeschermingsproducten van P20 hebben een langdurige en vooral effectieve werking en zijn al volledig werkzaam na 15 minuten. Bij andere merken is dit meestal 30 minuten. Met de producten van P20 ben je tot wel 10 uur beschermt tegen zowel UVA- als UVB-straling. UVB zorgt voor het bruiner worden én verbranden van de huid. UVA dringt dieper door in de huid dan UVB en beschadigt daardoor de textuur van de huid. Daarnaast zijn de producten van P20 ook zéér waterbestendig.  Zelfs na 80 minuten in het water is bewezen dat het de huid even goed beschermt als buiten het water! Dit zijn producteigenschappen om blij van te worden.

Ik heb de SPF 20 en SPF 50 zonnebrandspray ontvangen.

P20 – SPF 20 zonnebrandspray | € 29,35 (200 ml)
De SPF 20 zonnebrandspray heeft een medium bescherming.

P20 – SPF 50 zonnebrandspray | € 30,59 (200 ml)
De SPF 50 zonnebrandspray heeft een maximale bescherming.

Wat mij direct opviel aan beide producten was dat de substantie vrij dun en doorzichtig was. Hier moest ik even aan wennen. Daarnaast vind ik de geur van de producten totaal niet lekker. Beide hebben ze een hele vreemde geur. Een geur die ik niet gewend ben van zonnebrandproducten. Gelukkig is de geur al minder sterk wanneer de zonnebrand volledig is ingetrokken. Gelukkig is de werking van zonnebrand het belangrijkst en die is echt top!

Producten van P20 bevatten geen parfum, oxybenzone, kleurstoffen of conserveermiddelen.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “P20 Zonbescherming”

  1. Emile schreef:

    Dit klinkt heel goed maar wel prijzig. Maar als het zijn beloftes nakomt is dat het geld wel waard.

  2. Shannblogt schreef:

    De producten zijn zeker het geld waard! Bedankt voor je reactie Emilie 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories