OUTFIT: Such a stud & Take me anywhere

22/10/15

1 mfm

Het is weer tijd voor een outfit post! In dit artikel draait het allemaal om een modern baseball jasje die ik gecombineerd heb met een leuke witte top met print.

Van de webshop My Favourite Musthaves heb ik twee leuke items mogen ontvangen die ik graag met jullie wil delen. In de webshop van My Favourite Musthaves vind je kleding, schoenen en accessoires. Allemaal geïnspireerd op de nieuwste trends gezien bij bloggers en celebs. Alle items hebben een musthave-garantie.

De Take Me Anywhere top is één van de items die ik uitgekozen. De prijs van deze top is € 29,95.

3 mfm

Tops en shirts met een leuke quote of print vind ik toch wel echte musthaves hoor. Ze zijn zo makkelijk en dat komt omdat je ze overal bij kunt combineren. De Take Me Anywhere top heeft uitgesneden armsgaten die iets lager zijn dan bij een normale top.

Ik combineerde deze top met het Such A Stud jacket. Dit jasje is wederom te vinden in de webshop van My Favourite Musthaves. De prijs van het jasje is slechts € 10,00  € 36,75.

4 mfm

Dit jasje is gemaakt van een ontzettend mooie, stevige stof waardoor hij altijd goed in model blijft. De mouwen zijn bewerkt met open studs wat zorgt voor een stoer effect. Het is ook mogelijk om dit jasje dicht te dragen. Je kunt hem sluiten door middel van zilveren drukknoopjes.

Door de mooie stevige stof en de stoere open studs vind ik dit een heel bijzonder jasje. Het is een jasje die je niet vaak tegen zult komen in winkels. En dat maakt hem echt uniek!

5 mfm

OUTFIT:
Such A Stud jacket – My Favourite Musthaves
Take Me Anywhere top – My Favourite Musthaves
Ketting – Pieces
Jeans – H&M
Schoenen – Adidas Superstar

Omdat het jasje een echte eye catcher is heb ik besloten om daar een simpele skinny jeans bij te dragen zodat het niet een té chaotisch geheel wordt.

6 mfm

Ik ben erg tevreden over de items die ik heb mogen ontvangen.

My Favourite Musthaves, Bedankt voor de toffe samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

4 comments so far.

4 reacties op “OUTFIT: Such a stud & Take me anywhere”

 1. Emile schreef:

  Wat een mooi jasje…heel apart.

 2. shannblogt schreef:

  Dankjewel Emile 🙂

 3. Melissa schreef:

  Leuke kleding.

 4. shannblogt schreef:

  Dankjewel Melissa!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories