ONTWERP JE EIGEN, UNIEKE TELEFOONHOESJE!

01/02/17

Telefoonhoesjes. ik heb er MEGA veel. In allerlei kleuren, printjes en modellen. Maar géén een telefoonhoesje is zo uniek als een telefoonhoesje die je zelf hebt ontworpen. Hoe leuk is het om een eigen ontwerp te creëren? Je kunt er je eigen draai aan geven en het leukste van al.. niemand anders heeft hetzelfde hoesje. Vorige week heb ik ook een eigen telefoonhoesje ontworpen. Het was heel eenvoudig en daarnaast is het ook nog eens héél betaalbaar. Benieuwd? Je leest er alles over in dit artikel.

Wie mij al langer volgt weet dat ik al één keer eerder een eigen telefoonhoesje heb ontworpen. Dit artikel schreef ik op 2 februari 2016. Bijna exact een jaar geleden. Ik gebruikte destijds mijn logo voor dat ontwerp. Inmiddels heb ik dat logo niet meer en had ik dus een goed excuus om een nieuw telefoonhoesje te ontwerpen. Dit hoesje heb ik mogen ontwerpen in samenwerking met GoCustomized.

Een hoesje ontwerpen kun je natuurlijk pas doen wanneer je een leuk en origineel idee hebt. Nu is er een quote die ik prachtig vind en ook erg bij (en mijn blog) past en dat is de quote ‘She believed she could so she did.’ Ik heb er voor gekozen om deze quote te gebruiken op mijn hoesje. Naast dat je een eigen idee nodig hebt is het ook belangrijk om even na te denken over het soort hoesje waar je voor wilt kiezen. Bij GoCustomized is het aanbod enorm aan verschillende soorten hoesjes. Je kunt o.a. kiezen uit een softcase, hardcase, bookcover of een flipcover. Daarnaast zijn er nog veel meer opties. Dus mocht je daar benieuwd naar zijn raad ik je aan om even een kijkje te nemen in de webshop.

Als je een keuze hebt kunnen maken dan begint het echte werk. Het ontwerpen! Het ontwerpen van een telefoonhoesje is wanneer je een leuk idee hebt ontzettend eenvoudig. Omdat ik graag een quote op mijn telefoonhoesje wilde plaatsen heb ik er voor gekozen om de case zelf transparant te laten. Mocht jij een zwarte of witte ondergrond mooier vinden dan kan dit ook. Naast een quote kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een foto, een leuke afbeelding of gewoon een effen kleur te gebruiken op het hoesje. Wil je heel graag zelf een hoesje ontwerpen maar vind je het moeilijk om iets leuks te bedenken? Dan is er ook de mogelijkheid om één van de eigen designs van GoCustomized te kiezen. Deze kun je dan nog wat persoonlijker maken door er een quote of je eigen naam op te zetten. Mocht je net als ik een quote op het telefoonhoesje willen dan kun je er voor kiezen om een afbeelding te gebruiken en deze te uploaden tijdens het ontwerpen. Maar je kunt er ook voor kiezen om één van de 13 lettertypes te gebruiken die GoCustomized aan de ontwerp mogelijkheden heeft toegevoegd. Ik ben zelf voor de laatste optie gegaan en heb gekozen voor het lettertype ‘Journal.’ Omdat mijn iPhone goud/wit is heb ik gekozen voor witte letters. Is wit niks voor jou? Geen probleem! Je kunt namelijk gewoon voor een kleur kiezen die jij mooi vind. Om het hoesje nog net wat persoonlijker te maken heb ik er voor gekozen om de naam van mijn blog te vermelden op het hoesje. Naast dat dit het nog wat persoonlijker maakt heb ik hier ook voor gekozen omdat de quote bij mij en mijn blog past.

Ook een iPhone hoesje ontwerpen? Of ontwerp je liever een hoesje voor een ander toestel? Het aanbod bij GoCustomized is enorm dus de kans is groot dat jouw toestel er ook tussen zit. Je kunt er zelfs voor kiezen om een hoesje te ontwerpen voor de iPad (diverse modellen.) Mocht je het leuk vinden om te ontwerpen maar heb je telefoonhoesjes genoeg? Dan kun ook altijd nog een eigen powerbank ontwerpen. Hoe gaaf is dat? Is dat ontwerpen helemaal niks voor jou? Dan is er ook de optie om een hoesje te kiezen uit de designer collectie. Die hoesjes zijn ook erg leuk.

Ik ben erg enthousiast over het telefoonhoesje die ik heb ontworpen. Het design van het hoesje past bij mij en de witte letters passen goed bij de kleuren van mijn iPhone. Helemaal perfect! Het hoesje is mooi afgewerkt en de uitsparingen zijn ook top. Mijn headset en oplaadkabel kunnen zonder moeten in- en uit geplugd worden en daarnaast zijn de knopjes aan de zijkanten van mijn toestel ook nog makkelijk te bedienen.

De laatste tijd hoor ik regelmatig dat het bereik door een telefoonhoesje minder kan zijn maar dat is gelukkig niet het geval bij dit telefoonhoesje. Het telefoonhoesje biedt voldoende bescherming en steekt aan de voorkant ook nog wat uit waardoor het beeldscherm ook nét wat meer bescherming krijgt. Verder ligt het telefoonhoesje fijn in de hand en heeft het een fijne grip waardoor je het toestel ook minder snel laat vallen. Naast alle voordelen die ik al genoemd heb is het ook nog eens erg betaalbaar om een eigen hoesje te ontwerpen. Je kunt al een iPhone 6 hoesje ontwerpen vanaf € 14,95.

Ben jij ook zo’n fanatieke telefoonhoesjes verzamelaar? Ik wel! Ik kan er echt nóóit genoeg hebben.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “ONTWERP JE EIGEN, UNIEKE TELEFOONHOESJE!”

  1. Andrea schreef:

    Wat een superleuk hoesje, de tekst vind ik ook erg leuk.

  2. Eva schreef:

    Je hebt zoveel leuke telefoonhoesjes, ben echt verliefd op je telefoonhoesjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories