Onder de douche met Greenland bodycare shower mousse!

17/10/15

1 greenland

Niets is lekkerder dan het nemen van een heerlijk bad of douche. Maar dit doe je natuurlijk niet zonder fijne producten te gebruiken. Vandaag gebruikte ik de Greenland Fruit Emotions shower mousse en daar vertel ik jullie graag meer over!

Greenland bodycare is opgericht in Nederland in 1990. Het merk Greenland bodycare is volledig toegewijd aan de ontwikkeling van huidverzorging en home cosmetica op basis van natuurlijke en biologische ingrediënten. De ingrediënten zijn op en top natuurlijk en uitgebreid getest, maar altijd dierproefvrij. Natuurlijk verwennen dus!

logo-greenland

Zelf was ik nog niet bekend met producten van Greenland bodycare tot dat ik een pers bericht ontving over de Fruit Emotions shower mousse. Voor dat ik het wist had ik één van de shower mousses in huis om hem uit te proberen!

Vandaag was de dag dat ik dit heerlijke product mee nam onder de douche en ik ben enthousiast hoor! De shower mousse is verkrijgbaar in drie verschillende geurcombinaties. Papaya – lemon, lime – vanilla en strawberry – anise. De laatste geurcombinatie heb ik ontvangen om uit te proberen.

2 greenland

De geur van de shower mousse vind ik ontzettend krachtig. Ik moest in het begin even wennen aan de geur omdat ik waarschijnlijk meer aardbei had verwacht. Maar je ruikt in dit geval juist meer anijs. Toch vind ik de combinatie erg lekker!

De shower mousse is een schuimende, romige en ontzettend zachte substantie waardoor je de mousse lekker kunt in masseren. Na het nemen van de douche kun je de strawberry – anise body butter of bodylotion gebruiken om je douchebeurt helemaal af te maken. Heerlijk!

3 greenland

Hoe kun je de shower mousse het beste aanbrengen?:
Breng een royale hoeveelheid Fruit Emotions shower mousse aan op de huid die niet te vochtig is en masseer zachtjes. Laat het heerlijk schuimen en geniet van de unieke fruitsensatie. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Nuttig feitje:
De fles is op druk gebracht met pure lucht en is vrij van drijfgas. Hierdoor wordt 99,99% van de inhoud gebruikt.

5 greenland

Ingrediënten:
Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Butane, Decyl Glucoside, Parfum (Fragrance), Pimpinella Anisum (Anise) Fruit Extract , Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Propane, Limonene, Citric Acid, Glycerin, Linalool, Phytic Acid, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate.

6 greenland

De Fruit Emotions shower mousse (200 ml) is vekrijgbaar in de webshop van Greenland bodycare en kost €14,50.

Greenland bodycare, Bedankt voor de leuke samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

1 comments so far.

Eén reactie op “Onder de douche met Greenland bodycare shower mousse!”

  1. Mikayla schreef:

    Very interesting article, your website can go viral, you need some
    initial traffic only. But how to get initial traffic???
    There is one tricky way. Search in google for: Bisserie’s
    viral traffic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories