Olaz Regenerist 3-Zone Reinigingssysteem

05/01/16

2 olaz

Het goed reinigen van je gezicht is erg belangrijk. Maar hoe kun je dit het beste doen? Dat is een hele goede vraag! Ik denk dat iedereen dit op zijn eigen manier doet. Op dit moment zijn reinigingssystemen erg populair! Het aanbod groeit met de dag en steeds meer merken voegen een reinigingssysteem toe aan hun assortiment. Zelf heb ik sinds kort het Regenerist reinigingssysteem van Olaz. Maar ben ik daar eigenlijk wel tevreden over?

Het Regenerist reinigingssysteem van Olaz bestaat uit een houder en een roterende borstel. De roterende borstel kun je van de houder afhalen en wanneer nodig vervangen voor een nieuwe borstel (deze zijn los verkrijgbaar per set van twee.)

6 olaz

De borstel kan gebruikt worden met alle soorten gezichtsreinigingsgel of -mousse. Zelf gebruik ik voor nu de Skin Perfecting Cleanser van Olaz (deze zit bij het reinigingssysteem inbegrepen.) Daarnaast heb ik ook nog twee reinigingsproducten van Nivea op voorraad!

7 olaz

Het reinigingssysteem reinigt je huid veel effectiever dan wanneer je je huid met de hand reinigt. De snel roterende borstel zorgt voor een grondige reiniging (ook op de moeilijk bereikbare plekjes.) Door de redelijk kleine borstelkop kun je makkelijk de contouren van je gezicht volgen. Je huid voelt frisser en gladder aan. De reiniger is geschikt voor ieder huidtype.

GOED OM TE WETEN!
Vermijd direct contact met ogen en haarlijn/haar. Als er huidirritatie of roodheid optreedt, stop het gebruik. Aangezien het reinigingssysteem de exfoliatie van gezichtsreinigers verhoogt, kan het ook de gevoeligheid van je huid in de zon verhogen. Bewaar het reinigingssysteem buiten bereik van kinderen.

3 olaz

HOE IK DE REINIGINGSBORSTEL GEBRUIK:
Het reinigingssysteem heeft twee knopjes. De aan/uit knop en de standenknop. Met de standenknop kun je de rotatie snelheid van de borstel bepalen. De standenknop heeft een langzame en snelle stand. Zelf begin ik op de laagste stand waardoor ik de reiningsgel goed over mijn gezicht kan verdelen. Vervolgens zet ik de borstel op de snelste stand. Het grondig reinigen kan beginnen! Als ik het gevoel heb dat mijn gezicht volledig gereinigd is zet ik de borstel voor nog ongeveer één minuutje op de laagste stand en sluit ik mijn reinigingsroutine af.

1 olaz

WAT VIND IK? 
Wat ik fijn vind aan het reinigingssysteem is dat hij lekker compact is en goed in de hand ligt. Daarnaast werkt hij op batterijen (AA) waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen op vakantie of tijdens een weekendje weg. Ik ben erg tevreden over de werking. Het reinigingssysteem doet wat het beloofd. Ik vind het een fijn apparaat!

De prijs van het Olaz Regenerist reinigingssysteem is € 34,99.
TIP: Bij Kruidvat en Etos is het reinigingssysteem van Olaz vaak in de aanbieding!

0 olaz

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

6 comments so far.

6 reacties op “Olaz Regenerist 3-Zone Reinigingssysteem”

 1. Sija schreef:

  Hij ziet er goed uit maar wel jammer dat je hem niet kunt opladen!

 2. shannblogt schreef:

  Ik vind het juist fijn dat hij op batterijen werkt! Voor zo ver ik nu weet is hij aardig zuinig en gaan de batterijen lang mee! Ik vind het helemaal prima, zo kan hij makkelijk overal mee naar toe 🙂

 3. Eva schreef:

  Ik hou zoveel van je foto’s!

 4. shannblogt schreef:

  Lief, dankjewel Eva!

 5. Mariska schreef:

  Ziet er goed uit, duidelijke review met fijne foto’s!

 6. shannblogt schreef:

  Wat is dit leuk om te horen zeg, dankjewel Mariska! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories