OH MY GUMMIES | KRUIDVAT

11/07/20

Tegenwoordig ben ik helemaal in to the gummies. Ik probeer ze al een tijdje van verschillende merken en ik merk dat ze toch van ieder merk weer anders zijn. Nu ontving ik kort geleden een persbericht met daarin de informatie dat Kruidvat nu ook met een collectie gummies komt. Deze collectie bestaat uit 3 soorten gummies waar je ik je vandaag meer over ga vertellen.

Voor mij nooit geen vieze pilletjes meer sinds ik de gummies heb ontdekt. Ik ben al helemaal niet zo’n ster in het slikken van pillen dus voor mij zijn gummies echt de oplossing. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend lekker en is het bijna moeilijk om je aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid te houden. Een nadeel van de gummies vind ik is dat ze vaak wel een tikkeltje prijziger zijn dan de normale voedingssupplementen. Thank god dat Kruidvat nu ook met een collectie gummies komt die lekker betaalbaar zijn. Hierdoor is het tenminste leuk voor iedere portemonnee.

De collectie bestaat uit 3 verschillende soorten gummies: De Kruidvat Oh My Hair gummies, de Oh My Skin gummies en de Oh My Sun gummies.

KRUIDVAT – OH MY HAIR GUMMIES | € 7.99 (60 stuks)
Kruidvat Oh My Hair Gummies bevatten biotine en zink die bijdragen aan normale haargroei. De gummies met heerlijke bessensmaak (daar ga je al) zijn goed voor de conditie en het behoud van glanzend haar. Ik ben het meest fan van deze variant denk ik omdat ik gummies die speciaal ontwikkeld zijn voor het haar altijd het meest interessant vind.

Hoe gebruik je deze gummies? 
Eén keer per dag 2 gummies innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Best een big deal dus. Ze zijn echt veel te lekker.

Ingrediënten: 
pectine, natriumcitraat, glucose, suiker (SULFIET), mout siroop, natuurlijk framboos aroma, natuurlijke blauwe bessen aroma, titaniumdioxide, E133, citroenzuur, plantaardige olie.

Vitamine A 631 microgram 79%, Vitamine E 11 milligram 25%, Vitamine B6 2 milligram 140%, Foliumzuur/vitamine B11 260 microgram 87%, Vitamine B12 6 microgram 214%, Biotine/vitamine H 5000 microgram 10000%, Pantotheenzuur/vitamine B5 5,2 milligram 86%, Zink 2,7 milligram 27%, Jodium 42 microgram 28%, Choline 40 microgram, Inositol 40 microgram.

KRUIDVAT – OH MY SKIN GUMMIES | € 7,99 (40 stuks)
Kruidvat Oh My Skin Gummies bevat o.a. Vitamine A dat je huid voedt van binnenuit en het herstellend vermogen ondersteunt. Vitamine C draagt bij aan de vorming van lichaamseigen collageen dat je huid verstevigt. Vitamine E heeft een anti-oxidatieve werking en helpt gezonde lichaamscellen te beschermen. De gummies hebben een heerlijke aardbeiensmaak. Ugh dit is écht niet goed voor mij! Ik hou van snoepjes met aardbeiensmaak. Gummies die ontwikkeld zijn voor het haar en de huid hebben bij mij altijd al een streepje voor gehad op andere vergelijkbare gummies. Dit zijn niet de eerste gummies die ik probeer die speciaal gericht zijn op de huid. Ik ben dus erg benieuwd wat deze gummies met mijn huid gaan doen. Al mag ik absoluut niet klagen over de conditie van mijn huid hoor! Toch ben ik nieuwsgierig.

Hoe gebruik je deze gummies? 
Eén keer per dag 2 gummies innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Here we go again!

Ingrediënten: 
collageen (VIS), pectine, natriumcitraat, glucose, suiker, glucosesiroop (SULFIET), natuulijk aardbeien aroma, paarse wortel concentraat, citroenzuur, plantaardige olie.

Vitamine A 600 microgram 75%, Vitamine C 12 milligram 15%, Vitamine E 7 milligram 60%, Collageen 60 milligram.

KRUIDVAT – OH MY SUN GUMMIES | € 7,99 (60 stuks)
Kruidvat Oh My Sun Gummies bevatten vitamine A, C en biotine die je huid van binnenuit verzorgen. Vitamine E helpt de huidcellen te beschermen tegen oxidatieve schade door uv-straling van de zon. De gummies bevatten betacaroteen en hebben een heerlijke sinaasappelsmaak. Ze zijn geschikt voor vegetariërs. Voor zover ik nu kan ontdekken zijn deze gummies het minst favoriet. De andere twee zijn namelijk continue uitverkocht. Toch vind ik zelf ook deze gummies erg interessant omdat ik een echte zonaanbidder ben. Ik vind ook deze gummies toppertjes!

Hoe gebruik je deze gummies? 
Eén keer per dag 2 gummies innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Ja ja, het is duidelijk!

Ingrediënten:
pectine, natriumcitraat, glucose, suiker, glucosesiroop (SULFIET), natuurlijk sinaasappel aroma, citroenzuur, plantaardige olie.

Vitamine C 40 milligram 50%, Vitamine D 10 microgram 200%, Vitamine E 20 milligram 172%, Niacine/vitamine B3 10 milligram 66%, Vitamine B6 10 microgram 20%, VITA 750 microgram 94%, Luteïne 300 microgram, Bèta-caroteen 60 microgram, Lycopeen 300 microgram.

LET OP! Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk wanneer je deze voedingssupplementen wilt gaan consumeren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

VERKRIJGBAARHEID: 
De Kruidvat Oh My gummies zijn verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen en online in de Kruidvat webshop.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Instagram? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories