Oh My Goods lichaamsverzorging

08/07/15

5 omg

Zijn ze niet leuk? Deze twee showergels van Oh My Goods kon ik echt niet laten staan. De verpakkingen zijn prachtig en de geuren zijn heerlijk!


Het merk Oh My Goods is voor mij nieuw en daarom wilde ik wat meer informatie over dit merk. Ik heb even wat gezocht op internet en toen kwam ik tot de ontdekking dat Oh My Goods een exclusief merk is wat alleen maar te koop is bij Action. Je kunt dus wel raden waar mijn producten vandaan komen.

Oh My Goods is een nieuwe lijn in lichaamsverzorging en heeft drie verschillende geurcombinaties. Coconut Exotic Flower, Cherry Rose en Orange Flower Papaya. Bij elke geur horen drie producten. Een showergel, showerscrub en een bodylotion. De showergel kost € 1,29, de showerscrub € 1,59 en de bodylotion € 1,79. Ik heb gekozen voor twee showergels in de geuren Coconut Exotic Flower en Cherry Rose.

7 omg

De geur Coconut Exotic Flower nam ik mee omdat ik kokos ontzettend lekker vind ruiken. De geur van kokos is gemengd met de frisse geur van exotische bloemen.

6 omg

De geur van Cherry Rose kun je vergelijken met de kersen snoepjes van Haribo. Ik ben gek op zoete geuren dus deze nam ik ook mee.

Ingrediënten:

12 omg

Ik vind het belangrijk dat een showergel niet te vloeibaar is omdat ik altijd gebruik maak van een douche puf. Als een showergel te vloeibaar is gaat er vaak al een hoop showergel verloren voordat de douche puf mijn lichaam heeft aangeraakt. De showergel van Oh My Goods is vrij dun maar niet te dun. Top dus!

10 omg

De showergel is verzorgend, verzachtend, verfrissend en droogt mijn huid niet uit. Ik ben erg tevreden!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories