OH HI, SECOND PHONE CASE! | MY CUSTOMIZED

10/02/20

Oeps, het tweede telefoonhoesje voor mijn nieuwe iPhone is ook een feit. Sorry not sorry. Ik vind een goede bescherming van mijn telefoon gewoon erg belangrijk. Mijn tweede telefoonhoesje is een gepersonaliseerd hoesje van de webshop My Customized. Hoe leuk is dat?

My Customized heb ik ontdekt via Instagram. Ik ben meteen een kijkje gaan nemen in de webshop en die is me toch een partijtje leuk. De webshop heeft geen enorm assortiment maar is daardoor wel lekker overzichtelijk. Kies je voor een gepersonaliseerde drinkbeker of kies je voor een gepersonaliseerd telefoonhoesje? Net als ik.

De telefoonhoesjes die je kunt personaliseren zijn geschikt voor iPhone gebruikers. Voor andere toestellen zijn er helaas (nog) geen telefoonhoesjes verkrijgbaar. Wellicht komt dat nog! Je kunt dit overigens ook aangeven door contact met My Customized op te nemen. Er is op dit moment een telefoonhoesje beschikbaar voor de iPhone 5 en hoger (t/m iPhone 11 Pro Max.)

Het personaliseren is heel eenvoudig! Je kiest als eerst je toestel, vervolgens vul je jouw naam in en kies de gewenste kleur. Je kunt kiezen uit 5 kleuren: Roze, blauw, groen, geel en oranje. Ik heb zelf gekozen voor de roze variant omdat ik deze kleur zelf het allerleukst vind. Als je dat gedaan hebt kun je het hoesje bestellen! Easy right? Wanneer je het hoesje voor 12:00 besteld heb je het hoesje de volgende dag al in huis. Heerlijk, zo’n super snelle verzending. De kosten? € 9,95! Op zich vind ik dat een prima prijs voor zo’n persoonlijk en vooral uniek item.

Naast dat de webshop erg fijn en overzichtelijk is en het personaliseren van een product naar keuze heel eenvoudig is, vind ik de kwaliteit van het telefoonhoesje ook nog eens top! Het is een transparant telefoonhoesje die gemaakt is van een uiterst flexibel TPU materiaal. Het hoesje biedt bescherming tegen krassen en stoten en is gemaakt van 100% BPA-vrij plastic. Pluspunten all over! Ik ben super blij met dit telefoonhoesje. Ben jij ook zo gek op telefoonhoesjes?

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk. 

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories