OH HEY, VACAY!

25/07/19

YES YES YES! De vakantiemodus staat aan en mijn werk en blog staan tijdelijk uit. Genieten, ontspannen en lekker bijkomen. Het is tijd voor een heerlijke vakantie.

Net als voorgaande jaren wil ik ook dit jaar weer een blogbreak inlassen. Ik heb gemerkt dat dit mij echt goed heeft gedaan en daardoor was het voor mij absoluut voor herhaling vatbaar.

Dit jaar heb ik 4 weken vakantie, dat is gewoon een maand.. Mij hoor je niet klagen hoor! Dit jaar duurt de vakantie dus wat langer dan de jaren hiervoor maar ik kan alvast verklappen dat er voor na mijn vakantie al aardig wat leuke artikelen klaar staan. Sterker nog, mijn planning staat al behoorlijk vol en ook daar kijk ik nu alweer naar uit.

Goed, nu jullie op de hoogte zijn is het tijd om mijn laptop dicht te klappen. Wat misschien wel leuk is om nog even te melden is dat ik op Instagram wel actief blijf (@shannblogtnl.) Mocht je het leuk vinden dan kun je mij daar altijd volgen als je dat nog niet doet!

Iedereen die op dit moment ook vakantie heeft of nog vakantie krijgt wens ik een hele fijne vakantie toe!

Tot over 4 weken!

Veel liefs, Shannon ♥ 

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories