NYX lipsticks | Alabama & Sweet pink

07/06/15

1 nyx

Vorige week bestelde ik deze matte lipsticks van het merk NYX bij Douglas. Inmiddels heb ik de lipsticks gedragen en wil ik graag mijn mening met jullie delen.


Mijn allereerste NYX lipsticks zijn een feit. Ik vind het fantastisch om verschillende merken uit te proberen dus besloot ik vorige week eens een kijkje te nemen in de webshop van Douglas.
Lipsticks zijn zo’n beetje mijn verslaving geworden dus ik besloot als eerst bij het kopje ‘lipsticks’ te gaan kijken. Bovenaan de pagina stonden de round lipsticks, matte lipsticks en soft matte lip creams van het merk NYX. Meest populair, redelijk goedkoop en ik had nog geen lipstick van dit merk.. Ongelofelijk! De keuze in merk was dus snel gemaakt. Maar toen moest ik nog gaan beslissen welke van de 3 producten ik wilde bestellen. Mmmm, dat was even lastig. Na enige twijfel heb ik gekozen voor de matte lipsticks.

4 nyx

Ik heb gekozen voor een rode en fuchsia roze lipstick. Inmiddels zullen jullie wel weten dat rood en roze mijn favoriete lip kleurtjes zijn. De rode lipstick is de kleur MLS07 Alabama en de roze lipstick is de kleur MLS17 Sweet Pink. De lipsticks zijn hydraterend en creamy. Hierdoor is de lipstick makkelijk aan te brengen, blijft hij zeker een paar uurtjes zitten en zorgt hij voor een zijdezacht mat effect. Het pigment is fantastisch. Dit kun je wel zien op de foto’s.

7 nyx

De foto’s zijn gemaakt zonder flits en toch lijken de lipsticks glimmend. Dit komt waarschijnlijk door de licht inval. Maar de lipsticks zijn echt mat.

Ik scoorde deze lipsticks voor € 7,49 bij Douglas.
Benieuwd? Of wil je er misschien zelf ook één bestellen? Je vind de lipsticks HIER!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “NYX lipsticks | Alabama & Sweet pink”

  1. Lauryn schreef:

    Aah mooie foto’s en fijn review om te lezen zeg!!! Wat heb jij een leuke blog 🙂

  2. shannblogt schreef:

    Dankjewel! Leuk om te horen.. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories