NUTRASKIN | COLLAGEN DRINK

17/03/19

HELL YES! Ik ben dol op het proberen van producten als deze. Ik ben dan ook enorm dankbaar voor het feit dat ik dit product opgestuurd heb gekregen ter review. Echt, many thanks! Dit product heeft aan mij bewezen dat toverdrankjes dus wel bestaan. Are you ready?

Schoonheid komt van binnenuit. Daar zijn inmiddels veel mensen zich ontzettend bewust van. Met de Collagen Drink van NutraSkin wordt zowel de binnen- als buitenkant aangepakt. Je kunt dus wel stellen dat dit echt een wonderbaarlijk huidverzorgingsproduct is.

De NutraSkin Collagen Drink is een innovatieve anti-aging drank op basis van VERISOL® collageen. Dit collageen zorgt ervoor dat zichtbare tekenen van huidveroudering vermindert worden. Als je dagelijks één drankje drinkt blijft de huid elastisch. Daarnaast worden de zichtbare lijntjes en rimpels vermindert. Een goed doorvoede huid reageert beter op huidverbeterende behandelingen waardoor zelfs salons en klinieken dit product adviseren. Niet alle collageenproducten zijn hetzelfde. Van het VERISOL® collageen in dit product is aangetoond dat het daadwerkelijk rimpels vermindert. Eén sachet bevat de hoogste dagdosering. Dit is vergelijkbaar met de hoeveelheden in ca. 9 collageentabletten. Wat ook een goede eigenschap van dit product is is dat het een clean label product is. Dat wil zeggen dat er geen suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of andere additieven zijn toegevoegd. Verder is het product vrij van allergenen.

Naast de fantastische, doelgerichte werking is het product ook erg eenvoudig in gebruik het enige wat je hoeft te doen is de inhoud van een sachet in een glas doen, het aanvullen met water of limonade, voor inname even enkele minuten laten staan en even goed roeren wanneer je het drankje op gaat drinken. Ik ben zelf niet zo dol op water dus ik drink het in combinatie met limonade. De substantie van het VERISOL® collageen is poederig en lost volledig op. Daarnaast proef je er echt helemaal niks van waardoor het drankje makkelijk weg te drinken is. EASY IT IS!

Effectief? Dat is het product zeker. Het is echt bewezen dat het VERISOL® collageen effectief is en daadwerkelijk rimpels vermindert. Uiteraard zijn de resultaten niet na één sachet al zichtbaar en is het wel een product wat je voor een langere periode moet gebruiken. Maar dat is bij alle vergelijkbare supplementen het geval. Dus dit vind ik persoonlijk geen vervelende eigenschap. Als je dol bent op het proberen van huidverzorgingsproducten met een fantastisch resultaat dan is dit absoluut een aanrader.

Uiteraard heb ik ook weer even research gedaan naar reviews over dit product en die liegen er niet om. Vrijwel iedere review die ik gelezen heb was positief! Reviews vind ik erg belangrijk om te lezen. Ondanks dat ik er zelf nu ook een aan het schrijven ben. Ik ben altijd nieuwsgierig wat er over een product geschreven wordt. Want niet alleen mijn mening doet er natuurlijk toe. Dus mocht je benieuwd zijn naar dit product. Ik ben enorm enthousiast maar lees ook eens reviews van andere mensen. Dat is echt wel goed om te doen als je geïnteresseerd ben.

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID 
De NutraSkin Collagen Drink is te bestellen in een doosje met 20 sachets en kost € 35,95. Het product is onder andere verkrijgbaar bij de Vitaminstore.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

1 comments so far.

Eén reactie op “NUTRASKIN | COLLAGEN DRINK”

  1. Evelien schreef:

    Ha, wat een geinig iets! Fijn dat het zoveel goede reviews heeft ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories