NOG EEN KERSTCADEAU TIP! | VOOR HEM & HAAR

15/12/18

Als je dacht dat al mijn kerstcadeau tips al gegeven waren dan heb je het mis. Ik ga nog even vrolijk verder! Als je mij langer volgt weet je dat ik er echt gek op ben, dat ik er een hele verzameling van heb en dat ik er regelmatig over schrijf op mijn blog. Je kunt het ook wel een verslaving noemen. Kun je het al raden? Benieuwd waar ik het over heb? Lees dan verder.

En? Wist jij waar ik het over had? Ondanks dat ik er zelf gek op ben vind ik het ook leuk om er iemand anders blij mee te maken. Ik heb het natuurlijk over telefoonhoesjes. Met een telefoonhoesje kun je naar mijn idee heel veel mensen blij maken. Het is een vrij simpel cadeau maar daardoor absoluut niet minder leuk om te geven. Ik zou Shannon niet zijn als ik geen telefoonhoesjes cadeau zou geven tijdens kerst. Speciaal voor mijn vader en moeder zocht ik een heel erg leuk telefoonhoesje uit bij een webshop die al vaker voorbij is gekomen op mijn blog.

SMARTPHONEHOESJES.NL
Smartphonehoesjes.nl is de grootste Nederlandse webwinkel voor telefoonhoesjes, tablethoezen en telefoon accessoires. Smartphonehoesjes.nl staat voor een groot aanbod aan producten: met meer dan 45.000 verschillende producten op voorraad. Daarnaast garanderen ze kwalitatieve producten en een klantenservice die zes dagen per week voor alle klanten klaarstaat. Verzending verloopt razendsnel: op werkdagen vóór 21:00 uur besteld en betaald? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast rekent Smartphonehoesjes.nl geen verzendkosten in Nederland en België.

Adidas Originals Booklet Case for iPhone 6/6s | € 14,95 € 22,95
Dit telefoonhoesje scoorde ik voor mijn vader. Ik weet dat hij het liefst gewoon een simpel, zwart telefoonhoesje om zijn telefoon heeft. Deze is simpel en zwart maar doordat hij van het merk Adidas is is hij net even wat stoerder dan een basic zwart telefoonhoesje. Het telefoonhoesje is gemaakt van een zijde zacht materiaal maar heeft wel een geribbelde rand wat zorgt voor een fijne grip. Een erg fijn detail aangezien mijn vader nog wel eens iets uit zijn handen laat vallen. Ik vind dit telefoonhoesje heel erg leuk. Ik ben benieuwd naar mijn vader zijn reactie.

Luxe Slangenprint TPU Booklet Case for Samsung Galaxy S6
Helaas kan ik dit telefoonhoesje niet meer terug vinden in de webshop. Het was waarschijnlijk de laatste! Dit telefoonhoesje was net als het telefoonhoesje van Adidas afgeprijsd en kostte minder dan € 15. Wat het telefoonhoesje exact kostte kan ik niet meer terug zien. Maar wauw! Wat is hij leuk! De slangenprint is echt een trend. Ik vind deze trend erg leuk en ik geloof dat mijn moeder de trend ook erg leuk vind. Deze booklet case is voorzien van een zacht, nude kleurtje. Erg leuk! De print ligt een beetje op het telefoonhoesje wat erg lekker aanvoelt en zorgt voor een betere grip. Mijn moeder gaat dit telefoonhoesje vast en zeker leuk vinden.

Zoals jullie zien ben ik goed geslaagd bij Smartphonehoesjes.nl. Mochten jullie ook graag een telefoonhoesje cadeau willen geven dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen in de webshop. Het aanbod is enorm en er is voor bijna ieder toestel wel een telefoonhoesje te vinden. Of je nu opzoek bent naar een Sony Xperia X hoesje, een iPhone X hoesje of een Huawei P Smart Plus hoesje, je vind het bij Smartphonehoesjes.nl. Daarnaast kun je ook zelf een hoesje ontwerpen mocht je dit leuk vinden. Ook voor nieuwe toestellen. Zo kun je bijvoorbeeld zelfs al een iPhone Xr hoesje ontwerpen. Have fun shopping!

Liefs, Shannon ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

1 comments so far.

Eén reactie op “NOG EEN KERSTCADEAU TIP! | VOOR HEM & HAAR”

  1. Emile schreef:

    Mooie hoesjes. Die voor de mannen vind ik toch wel heel stoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories