NIVEA 3-IN-1 VERZORGENDE MICELLAIR REINIGINGSDOEKJES

10/09/16

1 nivea

Micellair water is al een aardige tijd een erg populair gezichtsreinigingsproduct. Zelf gebruik ik het ook regelmatig maar op sommige momenten vind ik het makkelijker om een reinigingsdoekje te gebruiken. Nivea heeft sinds kort de 3-in-1 verzorgende micellair reinigingsdoekjes aan het assortiment toegevoegd en ik mocht deze uitproberen!

3 nivea

Het reinigen van het gezicht gaat met een reinigingsdoekje vaak veel sneller dan wanneer je je gezicht uitgebreid reinigt. Een uitgebreide gezichtsreiniging is over het algemeen wel beter voor de huid.
De 3-in-1 verzorgende micellair reinigingsdoekjes van Nivea maken een snelle en effectieve reiniging wel mogelijk. Deze reinigingsdoekjes geven het resultaat wat je normaal gesproken alleen na een uitgebreide gezichtsreiniging krijgt.

De micellair technologie in deze reinigingsdoekjes werkt als een magneet. Vuil, olie en make-up worden aangetrokken via de micellen. De microscopisch kleine micellen omsluiten vuildeeltjes, make-up en overig talg zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten. Nivea heeft de fijne micellair technologie nu gecombineerd met het gemak van een reinigingsdoekje en dat is in mijn ogen een top combinatie.

4 nivea

De micellair reinigingsdoekjes zijn super zacht en reinigen de huid op een milde wijze waardoor hard wrijven om alle make-up resten te verwijderen niet nodig is. Omdat het doekje zo zacht is glijd hij makkelijk over de huid en dat vind ik een pluspunt. Naast dat de reinigingsdoekjes grondig reinigen zorgt de toevoeging van vitamine E ervoor dat de huid ook nog eens optimaal verzorgd wordt. Daarnaast ondersteunt vitamine E het vochtbalans waardoor de huid gehydrateerd blijft. De reinigingsdoekjes ruiken fris en voelen ook fris aan waardoor de huid een heerlijke oppepper krijgt. Na het gebruik van de doekjes voelt mijn huid verzorgd en zijdezacht aan.

De reinigingsdoekjes zitten verpakt in een compacte verpakking waardoor je ze makkelijk mee kunt nemen. De verpakking is af te sluiten door middel van de hersluitbare plakstrip.

De doekjes zijn geschikt voor ieder huidtype.

INGREDIËNTEN
5,5 nivea

Ik ben helemaal weg van de Nivea 3-in-1 verzorgende micellair reinigingsdoekjes en ik hoop dat ik jullie van mening heb kunnen overtuigen.

De Nivea 3-in-1 verzorgende micellair reinigingsdoekjes (25 stuks) zijn verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat (€ 3,99) en Bol.com (€ 4,29.)

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 YEARS | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories