NIEUWE VERZORGINGSPRODUCTEN VOOR MANNEN IDEALE VADERDAGCADEAUS?! | KRUIDVAT

10/06/19

Vind jij het lastig om voor jouw vader een leuk Vaderdagcadeau te vinden? Dan is dit artikel jouw redder in nood. Kruidvat introduceert namelijk een aantal nieuwe verzorgingsproducten voor mannen waar je iedere vader blij mee maakt. In dit artikel laat ik je een aantal van deze producten zien.

Met de nieuwe Originals Baardwas en de Originals Charcoal Wasgel is succes gegarandeerd. Als je toch een twijfelt dan zijn de producten uit de Soul Secrets lijn ook erg aan te raden.

Zelf heb ik 3 van deze producten mogen ontvangen. De Originals Charcoal Wasgel en de Soul Secrets Elements of the Orient 2-in-1 shower & shampoo en de Soul Secrets Elements of the Orient 2-in-1 shower & shaving foam.

Ik weet zeker dat mijn vader denkt aan de barbecue bij het woord houtskool. Tot dat hij de Originals Charcoal Wasgel uit gaat pakken! Vanaf nu kunnen mannen niet alleen houtskool gebruiken bij het barbecueën maar ook op hun huid. De nieuwe Kruidvat Originals Wasgel Charcoal is een reinigingsproduct gecombineerd met pure klei. De wasgel reinigt de huid intensief en laat het stralen. Het product is geschikt voor de normale en gecombineerde huid en kan dagelijks gebruikt worden. Ik was erg benieuwd naar de geur van dit product. Voordat ik de wasgel inpakte heb ik even geroken en de geur is echt waanzinnig lekker. Ik weet zeker dat mijn vader de geur ook fantastisch vind en dat is toch wel iets wat hij altijd erg belangrijk vind. Daarnaast zit de wasgel verpakt in een pompflacon wat ook wel makkelijk in gebruik is!

Producten die mijn vader ook erg lekker vind zijn de producten uit de Soul Secrets lijn van Kruidvat. Ik ben dan ook erg blij dat ik deze producten heb mogen ontvangen. De producten uit deze lijn zijn vooral praktisch, ultra verzorgend, verzachtend en ruiken onwijs lekker. De Soul Secrets lijn bestaat uit twee verschillende lijnen: ‘Elements of the Orient’ en ‘Force of Iceland.’ De Elements of the Orient lijn zou ik omschrijven als kruidig en stoer. De Force of Iceland lijn als fris en cool. Beide varianten bevatten een 2-in-1 douche & shampoo en een 2-in-1 douche- & scheerschuim. Ik heb beide producten uit de Elements of the Orient lijn mogen ontvangen. Omdat mijn vader al eens eerder een product uit deze lijn geprobeerd heeft weet ik dat de producten absoluut in de smaak gaan vallen. Hij was er destijds al helemaal weg van!

PRIJZEN & VERKRIJGBAARHEID
De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de grote Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl.

Kruidvat Originals Baardwas | € 2,99
Kruidvat Originals Wasgel Charcoal | € 1,99
Soul Secrets Force of Iceland 2-in-1 douche & shampoo | € 2,99
Soul Secrets Force of Iceland 2-in-1 douche & scheerschuim | € 3,99
Soul Secrets Element of the orient 2-in-1 douche & shampoo | € 2,99
Soul Secrets Element of the orient 2-in-1 douche & scheerschuim | € 3,99

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories