NIEUWE & VERNIEUWDE SHEA BUTTER PRODUCTEN | THE BODY SHOP

19/01/19

YES, FINALLY! Na een korte break ben ik weer terug. Vandaag heb ik een heerlijk artikel voor jullie. Ik neem jullie namelijk mee in de Shea Butter wereld van The Body Shop. De Shea Butter lijn bevat vanaf februari namelijk nog meer heerlijke producten om bij weg te dromen. Kijk je mee?

De Shea Butter productlijn van The Body Shop is zeker één van mijn favoriete lijnen. De geur van de producten is zó aangenaam. Love it. Toen ik het persbericht binnen kreeg over de uitbreiding van de Shea Butter lijn kon ik mijn geluk niet op. Ik heb de nieuwe producten mogen ontvangen en ik wil jullie daar heel graag meer over vertellen.

SHEA BUTTER
Shea Butter staat bekend om de verzorgende eigenschappen en notengeur, waardoor het een perfect ingrediënt is voor allerlei verzorgingsproducten. Hul jezelf in hydratatie en geniet van de zachte, nootachtige geur. Het allereerste Community Trade ingrediënt van The Body Shop, Shea Butter, wordt met de hand verbouwd door vrouwen uit dorpen in Noord-Ghana. Door je huid te verwennen met superrijke Shea Butter ondersteun je ook de Ghanese gemeenschap.

SHEA BUTTER | € 16 (150 ml)
De nieuwe multifunctionele Shea Butter heeft een rijke, romige textuur die smelt op de huid. Na het aanbrengen van Shea Butter voelt je huid zachter, soepeler en gladder aan. Het is ideaal voor het verzachten van de droge en gevoelige huid en een strak of jeukerig gevoel. Daarnaast kun je Shea Butter ook gebruiken voor het verzorgen van droog haar.

Wat een bijzonder product. Pure Shea Butter! Naast het verzorgen van de huid en het haar kun je met deze pure Shea Butter natuurlijk nog veel meer leuke dingen doen. Bijvoorbeeld je eigen lipbutter of lipscrub maken. Hoe leuk is dat? Ik ben heel blij met dit product.

SHEA BODY BUTTER & SHEA NOURISHING BODY LOTION | € 16 (200 ml) & € 12 (200 ml) 
Naast de nieuwe toevoegingen aan de Shea Butter lijn zijn er ook vernieuwde producten in de lijn. Deze waren er al maar zijn nu nog aangenamer als voorheen. Welke producten dit zijn? De Shea body butter en de Shea nourishing body lotion. De vernieuwde body butter bevat maar liefst 36 sheanoten en biedt 72 uur intensieve hydratatie. De vernieuwde body lotion heeft een vernieuwde, romige textuur die onmiddelijk op de huid smelt. De body lotion bevat nu drie keer zoveel Shea Butter als voorheen. Ik heb de Shea nourishing body lotion mogen ontvangen en daar ben ik héél blij mee. Ik ben tegenwoordig meer fan van een body lotion namelijk omdat ik dit zelf een fijner product vind om aan te brengen.

SHEA HAIRCARE
OMG! Ik ben The Body Shop zó dankbaar! Aan de Shea lijn wordt gewoon een Shea Haircare lijn toegevoegd. Happy me! De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een haarmasker. Fantastisch toch? Ik ben hier zo blij mee.

• Shea Butter Shampoo | € 7 (250 ml)
Voor een grondige reiniging van het haar.
• Shea Butter Conditioner | € 7 (250 ml)
Voor een optimale verzorging van het haar.
• Shea Butter Hair Mask | € 15 (250 ml) 
Een extra verzorgende boost voor het haar.

Wauw, wauw, wauw! Wat een fantastische vernieuwing en verbetering van de Shea lijn. Vooral de haarverzorgingsproducten vind ik een hele fijne toevoeging. Deze producten ontbraken voor mijn gevoel echt nog een beetje. Ik ben zó blij met de producten. HAPPYYY!

Liefs, Shannon ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “NIEUWE & VERNIEUWDE SHEA BUTTER PRODUCTEN | THE BODY SHOP”

 1. Nienke schreef:

  Ik heb de doos nog ongeopend staan, nu ben ik wel erg nieuwsgierig!

 2. Shannblogt schreef:

  Ongeopend? Wauw, hoe doe je dat? Als ik zo’n fantastisch perspakket krijg MOET hij open. Alles in mij zegt dan ‘maak open, maak open!’ Haha! De producten zijn echt fantastisch. Ik was al fan van de Shea lijn van The Body Shop maar nu ben ik een nog grotere fan geworden!

 3. Emile schreef:

  Ooeeeh heerlijk, mijn favoriet van de Body Shop.

 4. Shannblogt schreef:

  Daar kan ik me iets bij voorstellen Emile! De Shea lijn is ook absoluut één van mijn favorieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories