NIEUWE SIERADEN + WINACTIE! | SHIZZIE.NL

25/06/16

1 shizzie+win

Vorige week heb ik weer een leuk pakketje binnen gekregen van de webshop Shizzie. Een webshop met een groot, gevarieerd aanbod in goedkope sieraden en accessoires. Dit is inmiddels alweer de vierde keer dat ik schrijf over deze webshop en ik raak er maar niet uitgekeken!

7 shizzie + win

8 shizzie + win

In totaal heb ik vier prachtige sieraden/accessoires ontvangen. Een horloge, een broche en twee kettinkjes. Om het voor jullie een beetje overzichtelijk te houden ga ik gewoon het rijtje af.

2 shizzie+win

3 shizzie + win

GENEVA HORLOGE ROSÉ GOUD – € 4,95
Dit is mijn favoriet van de vier! Wat ik zo leuk vind aan dit horloge is de schakelband. Deze is namelijk in verhouding met de wijzerplaat vrij smal. De wijzerplaat is simpel maar daar hou ik persoonlijk wel van. Het horloge was voor mij echt véél te groot toen hij binnen kwam. Gelukkig is het vrij eenvoudig om dit horloge kleiner te maken. Inmiddels past hij perfect! Het horloge is erg makkelijk te combineren bij andere sieraden en past bij iedere outfit. Zo’n horloge is een must voor iedereen. Het horloge is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Zilver, goud en rosé goud.

4 shizzie+win

DOUBLE WING BROCHE – € 2,95
Een leuk, zilverkleurig accessoire om te dragen bij een simpel blouse. De broche kun je vastzetten door middel van de veiligheidsspelden die onder de vleugeltjes verborgen zitten. Deze kun je bevestigen op de puntjes van de kraag. Dit geeft je blouse nét even iets extra’s en zorgt er ook nog eens voor de je blouse niet helemaal open kan waaien.

5 shizzie + win

ROUGH CRYSTAL NECKLACE – € 3,45
Een ketting die wat weg heeft van de welbekende natuursteen kettingen. Toch is deze ketting anders. Dit komt door de speelse vorm die de ketting heeft. Elke steen verschilt van vorm en formaat. Geen één ketting is dus hetzelfde waardoor iedere ketting uniek is. De ketting is leuk te combineren met andere subtiele kettingen en past bij iedere outfit. De ketting is ongeveer 40 cm lang en tot 8 cm langer verstelbaar. Verkrijgbaar in zilver- en goudkleurig.

6 shizzie+win

CIRCLE NECKLACE – € 2,25
Simpel en subtiel. Deze ketting is ook weer erg leuk om te combineren met andere kettingen en past wederom bij iedere outfit. De ketting is ongeveer 48 cm lang en tot 5 cm langer verstelbaar. Verkrijgbaar in zilver- en goudkleurig.

Dit waren de vier sieraden/accessoires die ik vorige week heb ontvangen van Shizzie. Zoals je misschien in de titel al had gezien heb ik ook nog een leuke winactie voor jullie. Doe je mee?

WINACTIE 
De winactie gaat plaatsvinden op Instagram en loopt van zondag 26-6-2016 (15:00) t/m zondag 10-7-2016 (15:00.)
Wat kun je winnen?
Een goed gevuld verrassingspakketje met daarin een aantal leuke sieraden/accessoires van de webshop Shizzie.nl. 
Wat moet je doen? 

– Volg _94shannon & @shizzie.nl op Instagram.
– Repost de foto van de winactie die op mijn account (_94shannon) te vinden is en tag ons in de foto.
– Laat een reactie achter onder de foto zodat wij weten dat je meedoet.
Om extra kans te maken:
– Volg Shannblogt via Bloglovin
– Volg Shizzie.nl via Facebook

Heb je nog vragen over de winactie? Stel ze gerust in de reacties!

Benieuwd naar de andere drie artikels die ik schreef over de webshop Shizzie?
Sieraden & Accessoires by Shizzie
Stripes & Diamonds
– Subtiele kettinkjes voor een subtiel prijsje!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “NIEUWE SIERADEN + WINACTIE! | SHIZZIE.NL”

  1. Eva schreef:

    ik ben verliefd op deze sieraden, echt heel mooi!

  2. Shannblogt schreef:

    Leuk om te horen Eva! Ik vind de sieraden ook helemaal het einde 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories