Nieuwe producten van Maria Nila & De winnaars zijn bekend!

06/05/18

Het is vandaag zondag 6 mei! De mega winactie is gesloten en vandaag ga ik de 5 winnaars bekend maken. Deze staan vermeld in dit artikel. Daarnaast maak ik niet alleen de winnaars bekend maar stel ik jullie ook voor aan mijn nieuwste producten van Maria Nila.

Een tijdje terug gebruikte ik voor de eerste keer producten van Maria Nila. Over deze producten was ik echt ontzettend enthousiast. Ik ben enorm blij dat ik weer nieuwe producten van dit merk heb mogen ontvangen. Fantastisch!

Producten die ik meestal altijd gebruik voor mijn haar zijn een shampoo, conditioner (soms een masker), anti-klit spray en een heat protector. De producten die ik vandaag aan jullie voor wil stellen zijn de Maria Nila True Soft Shampoo, de Maria Nila True Soft Conditioner en de Maria Nila Cream Heat Spray.

Maria Nila True Soft Shampoo | € 27 (350 ml)
Een rijke shampoo die speciaal ontwikkeld is voor droog haar. De shampoo maakt het haar zijde zacht, hydrateert en versterkt de structuur van het haar. De shampoo is vrij van sulfaten en parabenen en bevat 100% vegantische ingrediënten. De gladmakende argan olie in deze shampoo vermindert pluizen zonder het haar statisch te maken. Het colour gard complex beschermt het haar en vermindert kleurverlies dat wordt veroorzaakt door wassen, stylen met hitte tools (bijvoorbeeld een föhn of stijltang) en UV stralen. Naast de fijne eigenschappen is deze shampoo ook nog eens voorzien van een heerlijke frisse geur. Super lekker! Net als de vorige shampoo en conditioner die ik probeerde van Maria Nila zitten ook deze producten weer verpakt in een fijne verpakking die erg handig in gebruik is.

Maria Nila True Soft Conditioner | € 27 (300 ml)
Een ontwarrende conditioner wederom ontwikkeld voor droog haar. Ook de conditioner maakt het haar zijde zacht, hydrateert en versterkt de structuur van het haar. De conditioner is vrij van sulfaten en parabenen en bevat 100% vegantische ingrediënten. De gladmakende argan olie in deze conditioner vermindert pluizen zonder het haar statisch te maken. Het colour gard complex beschermt het haar en vermindert kleurverlies dat wordt veroorzaakt door wassen, stylen met hitte tools (bijvoorbeeld een föhn of stijltang) en UV stralen. Qua eigenschappen is deze conditioner bijna identiek aan de shampoo. Dit komt natuurlijk ook omdat de producten uit dezelfde lijn komen. De ontwarrende werking bij Maria Nila conditioners is echt fantastisch. Ik kan zelfs de anti-klit spray achter wegen laten. Ook de conditioner is voorzien van een heerlijke frisse geur.

Maria Nila Cream Heat Spray | € 26 (150 ml)
Een voedzame hitte beschermende crème spray dat het haar herstelt en gespleten haarpunten voorkomt. Deze spray geeft een subtiele glans aan het haar. Je gebruikt de spray op handdoek droog haar voordat het haar in aanmerking komt met hitte. Ook dit product bevat het colour gard complex dat het haar beschermt en kleurverlies vermindert dat wordt veroorzaakt door wassen, stylen met hitte tools (bijvoorbeeld een föhn of stijltang) en UV stralen. De spray is wederom sulfaten- en parabenen vrij en bevat 100% vegantische ingrediënten. Deze spray is voor mij gewoon een musthave om te hebben. Mijn haar komt wel eens in aanmerking met hitte en ik vind het ontzettend belangrijk om mijn haar daarvoor te beschermen.  En raad eens? Ook deze spray ruikt waanzinnig lekker.

Wow! Maria Nila makes me happy again!
Ik ben net als bij de vorige review van Maria Nila ook deze keer weer enorm enthousiast. De producten zijn gewoon fantastisch! Het merk is wel iets wat prijzig maar je krijgt echt waar voor je geld.

De producten van Maria Nila zijn verkrijgbaar bij geselecteerde haarsalons en via
www.happyhairservice.nl.

DE WINNAARS VAN DE MEGA WINACTIE ZIJN BEKEND!
Allereerst wil ik natuurlijk iedereen bedanken voor het meedoen aan de winactie. Ik vind het leuk om te zien dat er aardig wat mensen mee hebben gedaan. Daarnaast heb ik er ook een aantal nieuwe volgers bij gekregen. Super leuk! Blijf mij vooral volgen (ook als je niet gewonnen hebt!) Om de winkans te vergroten heb ik er voor gekozen om maar liefst 5 van jullie blij te maken met een verrassingspakket. Ben jij één van de winnaars?

Gefeliciteerd!:
Inge Suys
jij wint één van de Kneipp verrassingspakketten! 
Mandy
jij wint één van de Kneipp verrassingspakketten! 
Corina 
jij wint het Ziaja verrassingspakket!
Lianne jij wint één van de door mij samengestelde verrassingspakketten!
Sabrina jij wint één van de door mij samengestelde verrassingspakketten!

Ik ga zo snel mogelijk contact met jullie opnemen voor jullie adresgegevens en dan komen de pakketten zo snel mogelijk jullie kant op!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Er komen vast en zeker meer winacties aan in de toekomst! Doen jullie dan ook weer mee?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “Nieuwe producten van Maria Nila & De winnaars zijn bekend!”

  1. Emile schreef:

    Gefeliciteerd allemaal.

  2. Sabrina schreef:

    Joeheeeeee wat leuk! Ik ben heel benieuwd naar wat er in zit ??

  3. Shannblogt schreef:

    Gefeliciteerd Sabrina! ? Ik heb je een berichtje gestuurd via Facebook. Ik heb namelijk wel gegevens nodig om het pakketje op te kunnen sturen. Dit berichtje heb ik je zondag al gestuurd. En dinsdag heb ik je nog een berichtje gestuurd. Als ik aankomende zondag nog geen reactie heb ga ik het pakketje aan iemand anders geven. Je hebt dan een week de tijd gehad om te reageren. Ik hoop dat je dit begrijpt! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories