Nieuwe MAC lipstick & mijn mening over MAC lipsticks

05/05/15

mac1

Ik heb alweer mijn derde MAC lipstick aangeschaft. Deze keer ben ik gegaan voor de kleur Faux. Het liefst bestel ik gelijk alle kleuren want ik ben echt fan van de MAC lipsticks. Maar goed ik heb mezelf ingehouden. Willen jullie weten wat ik van MAC Faux vind, welke andere MAC lipsticks ik heb en wat mijn mening is over MAC lipsticks? Lees dan snel verder!

Over Faux:
Mijn nieuwe MAC lipstick is Faux. Deze lipstick heb ik besteld bij Douglas voor € 19,00.  Ik ben echt heel erg blij met deze kleur.
Het is een bruine nude kleur die niet te opvallend is. Een kleurtje die je eigenlijk altijd kunt dragen en waar je eindeloos mee kan combineren.
Faux is een Satin lipstick. Dat wil zeggen dat het een lipstick is met hoge kleurdekking in combinatie met een minimale glans.
Ik hoorde veel goede verhalen over deze kleur van MAC en dit kleurtje had ik ook nog niet in mijn lipstick stash dus besloot ik hem te bestellen.  Ik heb hier totaal geen spijt van gekregen en raad ook iedereen deze lipstick aan (vooral als je opzoek bent naar een mooie nude lipstick)

mac2

Mijn andere MAC lipsticks:
Naast MAC Faux heb ik nog twee andere MAC lipsticks.
Mijn eerste lipstick van MAC die ik overigens ook bij Douglas kocht is MAC Chatterbox. Dit is een Amplified Creme lipstick dat wil zeggen dat deze lipstick een maximale kleurdekking geeft met een crèmige finish. Chatterbox is een lichte roze kleur die niet al te fel is. Het is een hele zachte crèmige lipstick waardoor het aanvoelt alsof je een lippen balsem op je lippen hebt.
Na Chatterbox kocht ik mijn tweede MAC lipstick dit keer ging ik voor een wat opvallendere kleur. Namelijk MAC Full Fuchsia.
Ook dit is weer een Amplified Creme lipstick. Hij voelt precies hetzelfde aan als Chatterbox. De kleur is totaal niet hetzelfde.
Full Fuchsia is zoals de naam als zegt een echte fuchsia kleur.
Het is echt een opvallende felle (maar niet al te fel) roze lipstick.
Als je van de kleur Fuchsia houd is dit een echte aanrader.

IMG_0411(2)

Mijn mening over MAC lipsticks:
Ik ben echt fan van de lipsticks van MAC. Ik heb op het moment drie lipsticks van MAC maar ik weet zeker dat er meer zullen volgen.
Wat ik zo fijn vind aan de lipsticks van MAC is dat ze lekker ruiken,
dat ze fijn aanvoelen op je lippen, ze blijven goed zitten en ze dekken goed. Het zijn geen budget lipsticks maar ze zijn zeker die € 19,00 wel waard. Als jij nog op zoek bent naar een goede lipstick kan ik zeker een lipstick van MAC aanraden!

mac3

Wat vinden jullie eigenlijk van MAC lipsticks?

Bedankt voor het lezen! ♡ Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

4 comments so far.

4 reacties op “Nieuwe MAC lipstick & mijn mening over MAC lipsticks”

 1. Esmée schreef:

  Leuk artikel! Ik ben zelf ook echt dol op MAC lipsticks en faux staat ook al een tijdje op mijn wishlist

 2. shannblogt schreef:

  Dankjewel! Ik zou hem zeker aanschaffen. Het is echt een top lipstick waar je alle kanten mee op kunt!

 3. melissa schreef:

  Ik heb zelf een week geleden please me besteld, ik ben er heel blij mee, faux staat ook nog op mijn wishlist. Leuk artikel!

 4. shannblogt schreef:

  Please me lijkt mij ook echt een mooie kleur! En van Faux ga je zeker geen spijt krijgen. Het is echt een prachtige kleur en je kunt hem echt altijd dragen omdat hij zo lekker nude is! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories