Nieuwe MAC lipstick!

20/07/15

1_twig_cda

Mijn vierde MAC lipstick is een feit en dit wil ik graag met jullie delen. De kleuren die ik al heb zijn: Chatterbox, Full Fuchsia en Faux en daar is nu een nieuw pareltje bij gekomen.

Een MAC lipstick uitkiezen is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Er zijn zoveel mooie kleuren. Ruby Woo, Velvet Teddy, Pink Plaid en Please Me zijn MAC lipsticks die ik nog graag aan mijn collectie toe wil voegen. Deze keer heb ik gekozen voor Twig.

3_twig_175

Twig is een bruin/roze kleur. Op de foto’s lijkt hij meer roze dan bruin maar op je lippen is hij meer bruin. Twig is een Satin lipstick dat wil zeggen dat het een lipstick is met een hoge kleurdekking gecombineerd met een minimale glans. Ik ben helemaal weg van deze kleur. De kleur is lekker makkelijk en past overal bij.

4_twig_627

Ik bestelde deze MAC lipstick bij Douglas voor € 19.- Natuurlijk maakte ik gebruik van de gratis cadeauverpakking en heb ik er ook nog twee heerlijke samples bij uitgekozen.

6 twig

Wat is jouw favoriete MAC lipstick?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories