NIEUW BIJ KRUIDVAT! (KERST CADEAUTIP)

06/12/19

Onderdeel van een nieuwe collectie, betaalbaar en het ultieme cadeautje voor onder de boom. Kruidvat komt met twee heerlijke producten. Producten die ik jullie niet wil onthouden. Wellicht vinden jullie het ook leuk om deze producten cadeau te geven als kerstcadeau.

Nu zijn jullie vast benieuwd waar ik het over heb. Ik heb het over de twee nieuwe geuren van The Master Perfumer.

THE MASTER PERFUMER
‘The Master Perfumer is een exclusieve collectie geuren geïnspireerd op haute parfumerie, voor man en vrouw. Na de succesvolle introductie in 2012 is de lijn in de afgelopen jaren sterk uitgebreid en biedt deze inmiddels een complete serie van klassieke en eigentijdse geuren. Het gamma biedt een ruime keuze om voor iedereen en elke gelegenheid een passende geur te vinden. Dit najaar introduceert The Master Perfumer twee nieuwe geuren: Happy Tangerine voor dames en Urban Forest voor heren. Ook heeft de verpakking van alle geuren een opfrisbeurt gekregen.’

Deze twee nieuwe geuren komen precies op het juiste moment in de collectie. Vorig jaar heb ik mijn ouders ook beide een parfum van The Master Perfumer gegeven en deze vielen erg goed in de smaak. Dus deze cadeautjes gaan ook dit jaar weer een succes worden!

THE MASTER PERFUMER – HAPPY TANGERINE (VOOR HAAR) | € 8,99 (50 ml)
Een sprankelende mix van mandarijn, jasmijn en musk.

‘Happy’ is positief, energiek en jong en sluit goed aan bij de frisheid van de topnoot. ‘Tangerine’ heeft een dubbele boodschap. Het is een citrusvrucht die dicht bij de mandarijn staat (de topnoot in deze geur), maar is ook een kleurnaam die verwerkt is in de verpakkingskleur, een oranjetint.

GEURNOTEN:
• Topnoot: Mandarin
• Hartnoten: Rose & jasmin
• Basisnoten: Cedarwood, patchouli & musk

Wat een heerlijke, bijzondere geur is dit. De geur heeft een beetje van alles in zich. Iets fris, iets fruitigs maar ook iets bloemigs. Ik vind het persoonlijk echt een lekker parfum. Mocht mijn moeder deze geur niet lekker vinden, dan weet ik daar een hele goede oplossing voor (knipoog!)

THE MASTER PERFUMER – URBAN FOREST (VOOR HEM) | € 8,99 (50 ml)
Een contrastrijke mix van grapefruit, geranium en vetiver.

‘Forest’ sluit aan bij de groene noten in de geurpiramide en ‘Urban’ maakt hem jong en in combinatie met Forest spannend en contrastrijk. Ideaal voor mannen die houden van fruitige, kruidige en bloemige geurnoten.

GEURNOTEN:
• Topnoten: Grapefruit, coriander, basil & cardamom
• Hartnoten: Lavender, geranium & clary sage
• Basisnoten: Vetiver, patchouli, labdanum, tobacco

Dit is typisch zo’n verleidelijke, mannelijke geur waar mijn vader dol op is. Ik hoef hier géén seconde over te twijfelen. Deze geur gaat hij fantastisch vinden.

Wat ben ik blij met beide geuren! Super betaalbaar en erg leuk om cadeau te geven. Een parfum is misschien wat cliché maar eerlijk is eerlijk, een cadeautje als dit doet het altijd goed!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories