NICARAGUAN COFFEE INTENSE AWAKENING MASK | THE BODY SHOP

23/03/19

Are you ready for some caffeine? Trakteer je huid dan zo’n 2 tot 3 keer per week op dit nieuwe, overheerlijke Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask van The Body Shop. Het masker is vanaf april verkrijgbaar en is ABSOLUUT de moeite waard om te proberen. Nieuwsgierig?

Last van een energiedipje? Dan is het tijd voor koffie! Tenminste als je daar van houdt natuurlijk. Koffie is één van de populairste oppeppers ter wereld and I love it! Je kunt je huid nu ook een energieboost geven met koffie. Namelijk met het Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask van The Body shop. Dit is het allernieuwste Expert Face Mask van The Body Shop. You must have it!

NICARAGUAN COFFEE INTENSE AWAKING MASK | € 20 (75 ml)
Dol op de geur van koffie? Of op een heerlijk verwenmomentje met een fijn product? Trakteer je huid dan eens op dit geurige, rijke en verwarmende masker. Laat het masker zo’n 5 tot 10 minuutjes inwerken en spoel het daarna af met warm water. Maak hierbij ronddraaiende bewegingen. Zo reinig je niet alleen de huid maar scrub je de huid ook nog eens op een milde wijze. Het masker is zeer effectief, gaat tekenen van vermoeidheid tegen zorgt voor een frisse teint, minder onzuiverheden en een uitgeruste uitstraling. Ik ben dol op het inlassen van een heerlijk relaxmomentje! Daar gaat dit masker zeker bij van pas komen. Toppertje!

Het Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask is verrijkt met Community Trade-sesamolie die The Body Shop heeft ingekocht bij de Juan Francisco Paz Silva Cooperative in het noorden van Nicaragua. Zij hebben acht scholen gebouwd, milieuacties op scholen ondersteund en 30 waterprojecten opgezet die schoon drinkwater bieden aan meer dan 5000 mensen. De handel met The Body Shop heeft ook bijgedragen aan de bescherming van het milieu, via de financiering van gemeenschapsprojecten. Hierbij worden de boeren getraind in biologische landbouwtechnieken en waterbesparende maatregelen.


Even een complimentje tussendoor voor de prachtige perspakketten die ik altijd maar weer mag ontvangen. 

Ik vind het hartverwarmend om te zien en te lezen hoe The Body Shop zich inzet voor het welzijn van mens, dier en natuur. Alleen om deze rede zou ik de producten van The Body Shop al aanraden. Mijn hart is gestolen en ik weet dat The Body Shop al veer meer harten gestolen heeft en terecht! Een bijzonder merk, met mooie concepten, perfect uitgewerkte ideeën en heerlijke producten is wat mij betreft een voorbeeld voor heel erg veel andere merken. Ik ben dan ook oprecht heel erg trots op dat ik met The Body Shop samen mag werken.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

1 comments so far.

Eén reactie op “NICARAGUAN COFFEE INTENSE AWAKENING MASK | THE BODY SHOP”

  1. Evelien schreef:

    Wat een mooi initiatief zit er achter, daarom houd ik ook zo van The Body Shop. Deze koffiescrub lijkt me heerlijk, ik ben dól op koffie(geuren) <3 Ik moet eerst van mezelf wat andere scrubs opmaken, daarna ga ik deze eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories