Nhique Aqualicious waterflesjes & lunchzakjes

15/07/15

2 Nhique

Water drinken is belangrijk! Je ziet, hoort en leest het overal. Toch drinken de meeste mensen niet voldoende water op een dag. In dit artikel lees je hoe je het drinken van water een stuk leuker kunt maken en waardoor je het minder snel zult vergeten!

Gisteren heb ik een pakketje ontvangen van de webshop www.nhique.nl. Www.nhique.nl verkoopt duurzame waterflesjes en lunchzakjes die gemaakt zijn voor hergebruik. Ze zijn te koop in heel veel leuke designs. Op de foto boven aan dit artikel kun je zien welke waterflesjes ik heb uitgekozen. Dit zijn de waterflesjes Bull, Phyton en Gipsy Pink.

3 Nhique

De waterflesjes maar ook de lunchzakjes zijn voorzien van een karabijn haak waardoor je ze overal aan kunt bevestigen. Super handig en het ziet er ook nog eens heel leuk uit!

4 Nhique

De waterflesjes hebben een draaidop die je eraf kunt draaien om ze te vullen met water. Boven aan de draaidop zit een drink dopje deze kun je openen door hem omhoog te trekken en sluiten door hem weer dicht te drukken. Aan de draaidop zit nog een extra dopje vast. Deze kun je over het drink dopje heen drukken (hierdoor kan het flesje niet gaan lekken!)

5 Nhique

Naast de bovenstaande voordelen hebben de waterflesjes en lunchzakjes nog meer voordelen!

De waterflesjes en luchzakjes:
– Zijn opvouwbaar.
– Zijn te koop in oneindig veel leuke designs.
– Zijn ideaal voor onderweg.
– Zijn gemaakt van BPA-vrij plastic dus vrij van schadelijke stoffen.
– Kunnen met warm water afgewassen worden of gewoon in de vaatwasser.

Naast dat ik drie waterflesjes heb ontvangen mocht ik ook nog een lunchzakje uitkiezen.  Ik heb gekozen voor Zebra.

6 Nhique

De lunchzakjes zijn voorzien van een handige zip sluiting waardoor je ze makkelijk kunt openen en sluiten.

De afmetingen van het waterflesje zijn: 26,5 x 10 cm (350 ml)
De afmetingen van het lunchzakje zijn: 22 x 18 cm

Ik vind deze uitvinding echt fantastisch. Het maakt het drinken van water en het meenemen van je eten een stuk leuker!

FEITJE: 
Water drinken is goed voor onze gezondheid, dat weten we allemaal. Maar staan we er wel eens bij stil hoe slecht het drinken van gebotteld water is voor ons milieu? Alleen al in Nederland zijn er jaarlijks zo’n 900.000.000 kleine wegwerpflesjes in omloop. Gewoon kraanwater drinken is de beste en goedkoopste oplossing tegen de impact die deze flesjes hebben op ons milieu. Voor gemiddeld €0.15 koop je in Nederland 100 liter kraanwater. Hiermee kun je 200 x je Aqua-licious vullen. Daar komt nog eens bij dat het kraanwater hier aan veel strengere eisen moet voldoen dan gebotteld water, dus beter is.

Ben jij nou net als ik helemaal weg van de waterflesjes en lunchzakjes? Neem dan zeker een kijkje in de webshop van www.nhique.nl.

De waterflesjes en lunchzakjes kosten slechts € 4,95 per stuk.

Nhique, bedankt voor de leuke samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

promo-nhique

4 comments so far.

4 reacties op “Nhique Aqualicious waterflesjes & lunchzakjes”

 1. Versatile Eva schreef:

  Ik drink inderdaad veel te weinig water, en met deze flesjes wordt dit natuurlijk een stuk aangenamer! Dat weetje was wel even schrikken, ik probeer zo vaak mogelijk kraanwater te drinken! Behalve als ik ergens naartoe ga, dan is het ofwel in een flesje, ofwel in een drinkbus.

 2. shannblogt schreef:

  Wat een leuke reactie, dankjewel! En inderdaad deze flesjes maakt het drinken van water echt een stuk aangenamer! Echte musthaves.. voor slechts € 4,95! 😀

 3. Manon Dijkhuizen schreef:

  Ik zie steeds vaker mensen met deze waterzakjes lopen! Dit zijn wel echt leuke designs! x

 4. shannblogt schreef:

  Dat vind ik nou ook! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories