NEW IN: Verzorgingsproducten van Swiss Clinic (+kortingscode)

23/02/19

De laatste tijd ontvang ik steeds vaker perspakketjes van merken die voor mij nog onbekend zijn. Zo ontving ik laatst ook drie producten van het merk Swiss Clinic. Swiss Clinic.. Nice to meet you!

ABOUT SWISS CLINIC
Swiss Clinic ontwikkelt, verkoopt en distribueert schoonheidsproducten en -behandelingen binnen het premium segment die innovatief en gemakkelijk in het gebruik zijn en die langdurige resultaten opleveren. Swiss Clinic combineert oude tradities in schoonheid met de state-of-the-art bewezen wetenschap in cosmetica. Met producten die alle noodzakelijke voedingsstoffen bevatten, helpen ze alle klanten hun schoonheid te maximaliseren en bieden ze deze eenvoudig en gemakkelijk aan via een online winkel voor thuisbezorging.

WAT MAAKT SWISS CLINIC UNIEK?
Sinds de oprichting, heeft Swiss Clinic niche producten ontwikkeld en verkocht die effectief zijn gebleken. Het gemeenschappelijke kenmerk van deze producten is dat ze een blijvend effect hebben op de schoonheid, in tegenstelling tot make-up. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande deskundigen uit de hele wereld en een toegewijd team in Zwitserland, waar de sleutelwoorden kwaliteit, innovatie, prestatie en veiligheid zijn.

Zoals ik eerder al aangaf heb ik drie producten van Swiss Clinic mogen ontvangen. Over deze drie producten ga ik jullie vandaag meer vertellen.

SWISS CLINIC – SKIN ROLLER | € 42 (naald lengte 0,2 mm)
De Skin Roller wordt gebruikt bij microneedling behandelingen. De Swiss Clinic Skin Roller heeft 540 micro-naalden die gemaakt zijn van Japans chirurgisch staal. Wanneer je de Skin Roller enkele minuten gebruikt hebt zijn duizenden kleine kanaaltjes in de huid geopend. Het voordeel hiervan is dat de huid tot 300% meer kan absorberen. Gebruik je de Skin Roller in combinatie met het juiste verzorgingsproduct? Dan kan dit het genezingsproces van de huid enorm verhogen. Je kunt de Skin Roller bijvoorbeeld gebruiken in combinatie met jouw favoriete serum of gel. Wanneer je de Skin Roller in verschillende richtingen over de huid rolt, stimuleert het de bloedcirculatie en de groei van nieuw bindweefsel en nieuwe huidcellen. Het resultaat? Een gladde, gezonde en jonger uitziende huid!  Kortom: Het is ook een uitstekende tool voor anti-ageing therapie, het verwijderen van mee-eters en bevorderen van een soepele en stralende huid.

De Skin Roller is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Een Skin Roller met een naald lengte van 0,2 mm en een Skin Roller met een naald lengte van 0,5 mm. De korte naaldlengte is aanbevolen voor een jonge, gevoelige of dunne huid. Diepere littekens kunnen het beste worden behandeld met de langere naaldlengte. Beide lengtes veroorzaken geen pijnlijk gevoel.

HOW TO USE
– Swiss Clinic geeft als advies de Skin Roller ‘s avonds te gebruiken. Reinig de huid en droog met een schone handdoek het gedeelte van de huid dat je gaat behandelen.
– Reinig de Skin Roller voordat je hem gaat gebruiken.
– Rol de Skin Roller enkele minuten heen en weer over de huid in verschillende richtingen.
– Breng een serum, gel of masker aan zodat de actieve ingrediënten diep in de huid kunnen dringen.
– Belangrijk: Reinig de Skin Roller na gebruik.

Wow, wat een eng maar veelbelovend product is dit. De 540 micro-naaldjes schrikken mij een beetje af. Zelfs nu ik weet dat de roller geen pijn veroorzaakt. Toch is de productomschrijving zo overtuigend dat ik niet kan wachten om dit product te gaan proberen.

SWISS CLINIC – HAIR RENEWAL SERUM | € 59
Het Hair Renewal Serum is een behandeling met actieve ingrediënten die zowel haarverlies verminderen als je haarzakjes stimuleren om gezonder en levendiger haar te krijgen. Het serum bevat het unieke Hair Growth Reactivator Complex met actieve ingrediënten die het haar zowel in de groeifasen (anagene & katagene) als in de rustfase (telogene) behandelen. Deze combinatie verminderd haarverlies en stimuleert de groei in de rustende haarzakjes. Het serum bevat een actief ingrediënt met een unieke mix van twee natuurlijke plantenextracten. Deze ingrediënten zijn cel-communicerend wat wil zeggen dat de ingrediënten de mogelijkheid hebben om cellen te leren hoe ze moeten kijken, handelen en zich moeten gedragen zoals een normale gezonde cel dit zou doen. Dit betekent dat rustende haarzakjes (haarzakjes in een telogene staat) worden gereactiveerd tot actieve haarzakjes (haarzakjes in anagene staat), wat uiteindelijk betekent dat er meer haar groeit, wat resulteert in gezonder, voller haar. Dit resultaat bereik je al in slechts 85 dagen.

HOW TO USE
– Kantel het hoofd achterover en breng een paar druppels van het product rechtstreeks op de hoofdhuid aan waar nodig. Masseer zachtjes in de hoofdhuid.
– Kam hierna het haar in model en laat het drogen.

Dit klinkt zó goed en ook de reviews liegen er niet om! Het product heeft een waanzinnig goede werking, is makkelijk in gebruik, is zuinig in gebruik en in mijn ogen dus absoluut het geld waard.

SWISS CLINIC – FACE DRY MASK | € 29
Ik heb zo’n beetje alle gezichtsmaskers geprobeerd die er bestaan maar een droog gezichtsmasker heb ik nog niet geprobeerd. Dit is een nieuwe, innovatieve manier om een glow te krijgen. Het masker is het krachtigste masker ooit en bevat maar liefst 87% actieve ingrediënten. De 15-minuten behandeling vereist geen spoeling en werkt gedurende 8 uur door. Het resultaat? Een prachtige glow waardoor je huid zal stralen als nooit tevoren. Wanneer je het masker voor een langere periode gebruikt vermindert het ook tekenen van huidveroudering. Het masker kan tot drie keer gebruikt worden. De droge, vochtvrije formule van dit masker bevat namelijk geen bacteriën.

HOW TO USE
– Reinig het gezicht en de hals grondig.
– Begin met de bovenkant van het gezicht, plaats de actieve, lichtroze kant op de huid en bind vervolgens de bovenste haakjes over de oren. Ga daarna verder met de onderste lussen. Pas het masker aan tot het comfortabel zit, met de oog-, neus-, en mondopeningen op de juiste plaats.
– Masseer het masker heel zachtjes om de ingrediënten te activeren. Doe dit zo’n 3 tot 4 keer.
– Ontspan voor 15 minuten en laat het masker inwerken.
– Verwijder het masker voorzichtig. NIET SPOELEN!
– Vouw het masker voorzichtig met de actieve kant naar binnen, stop het terug in de verpakking en sluit de verpakking vervolgens goed af.

Een héél ander masker dan dat ik normaal gesproken gebruik maar zeker niet minder fijn. Doordat het masker droog is heb je ook geen last van een grote kliederboel. Dit heb ik bij sommige (te natte) sheetmaskers namelijk wel. Love it!

Wat ben ik blij dat ik deze drie producten mocht ontvangen. Ik vind het leuk om op deze manier voorgesteld te worden aan merken die ik nog niet kende. Swiss Clinic heeft mij aangenaam verrast. Uit alle goede reviews die ik over de producten gelezen heb blijkt wel dat dit producten zijn die echt het geld en het proberen waard zijn.

KORTINGSCODE
Zoals beloofd heb ik een fijne kortingscode voor jullie. Met de code SHANNON20 krijg je 20% korting op jouw aankoop bij Swiss Clinic. What are you waiting for?

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories