NEW IN: PIERCINGS & SIERADEN | CRAZY FACTORY

14/05/17

Ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn tragus en helix piercing.  Ze zijn beide goed genezen. Hierdoor heb ik mijn piercings al kunnen wisselen. Zo heb ik onlangs mijn tragus piercing vervangen voor een piercing met een wat groter steentje en heb ik mijn helix piercing vervangen voor een ringetje wat ik al heel erg lang wilde.

Deze week heb ik een leuk pakketje ontvangen van de webshop Crazy Factory met daarin een aantal nieuwe piercings, sieraden en een aantal desinfectiedoekjes.

CRAZY FACTORY
Crazy Factory is een ontzettend leuke webshop met een enorm aanbod aan leuke piercings, sieraden en heel veel andere accessoires. Bij Crazy Factory vind je topkwaliteit producten voor lage fabrieksprijzen. Wat ik erg fijn vind aan Crazy Factory is dat je bij bijna alle piercings zelf het formaat (dikte en diameter) kunt bepalen. Bij Crazy Factory kun je vanaf € 19,00 al profiteren van gratis verzending. Blijf je onder de € 19,00 dan zijn de verzendkosten slechts € 2,90.

In totaal heb ik 4 nieuwe piercings, 2 sieraden en 10×2 desinfectiedoekjes ontvangen van Crazy Factory.

PIERCINGS
Ik heb gekozen voor 3 ringetjes en een spiraalvormige piercing. De ringetjes hebben alle 3 een scharnier sluiting wat ik ontzettend fijn vind. Dit maakt het verwisselen van de piercing een stuk makkelijker.

SEGMENT RING MET SCHARNIER (BALLETJE) – € 4,69
Formaat: 
Diameter: 8 mm. Dikte: 1,2 mm. 
Dit ringetje heeft een balletje, is verder vrij simpel en is gemaakt van chirurgisch staal. Het balletje maakt deze piercing helemaal af. Leuk!

SEGMENT RING MET SCHARNIER (ROSÉ GOUD) – € 5.39
Formaat:
Diameter: 8 mm. Dikte: 1,2 mm.
Een simpel, rosé goud ringetje gemaakt van chirurgisch staal. Deze piercing vind ik erg leuk vanwege de rosé gouden kleur.

SEGMENT RING MET SCHARNIER – € 5,99
Formaat: Diameter: 8 mm. Dikte: 1,2 mm.
Deze piercing is wederom weer vrij simpel. Dit ringetje is gemaakt van ultra glanzend titanium. Een simpel ringetje is gewoon een musthave om te hebben als het gaat om piercings.

SPIRAAL – € 0,84
Formaat:
Diameter: 8 mm, Dikte: 1,2 mm, Balletje: 4 mm.
Deze spiraal piercing vind ik héél erg gaaf. Hij is wat stoerder en opvallender dan een ringetje. Erg leuk! Deze piercing is gemaakt van chirurgisch staal.

SIERADEN
Ook in de categorie sieraden ben ik geslaagd. Ik heb ontzettend leuke oorbelletjes gevonden en een gave armband.

OORKNOPJES/RINGETJES – € 2,19 
Formaat: Diameter: 1,2 mm.
Deze oorknopjes/ringetjes vind ik erg leuk. Deze oorbellen zijn gemaakt van chirurgisch staal.

ARMBAND – € 4,39
Formaat:
Lengte: 21 cm.
Deze armband is vrij grof en heeft een stoere uitstraling. De armband is gemaakt van chirurgisch staal. De armband heeft een lengte van 21 cm wat vrij lang is. Ik heb vrij dunne polsen. Maar gelukkig is deze armband vrij makkelijk kleiner te maken. Dit had ik overigens al gezien op de foto op de website.

DESINFECTIEDOEKJES (2 STUKS) – € 0,09
Bevat 70% isopropylalcohol.
Deze desinfectiedoekjes zijn een musthave om te hebben als je je piercing(s) gaat verwisselen. Met deze doekjes kun je gemakkelijk je piercings reinigen en desinfecteren. Ik vind ze erg fijn om te gebruiken. Ik heb in totaal 20 desinfectiedoekjes ontvangen. Kei handig!

Ik ben ontzettend enthousiast over de items die ik van Crazy Factory heb ontvangen. De kwaliteit is ontzettend goed in vergelijking met de prijs. Ik ben tevreden. Crazy Factory is een aanrader!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “NEW IN: PIERCINGS & SIERADEN | CRAZY FACTORY”

  1. Sasha schreef:

    Woww, die armband is wel heel gaaf.

  2. Shannblogt schreef:

    Bedankt voor de leuke reactie Sasha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories