New in: Musthaves van My Jewellery!

08/04/18

My Jewellery’s grootste fan? Of ik dat ben dat weet ik niet. Maar ik kom zeker in buurt. Ik ben regelmatig in één van de winkels of in de webshop te vinden en daarom kan ik My Jewellery zeker benoemen tot één van mijn favoriete (web)winkels.
Wat ik zo fijn vind aan My Jewellery is het fijne team wat achter deze bekende naam staat. Niet alleen de online klantenservice is uitermate vriendelijk ook de meiden die in de My Jewellery boutiques werken zijn super enthousiast en behulpzaam. In de boutiques hangt een knusse en gezellige sfeer. Persoonlijk vind ik dit erg prettig. Shop jij liever online? Dat kan ook! Ook het online shoppen bij My Jewellery is namelijk fantastisch. De webshop is lekker overzichtelijk en is erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast profiteer je online ook van super snelle verzending en betaal je vanaf € 50 géén verzendkosten.

Onlangs scoorde ik weer twee hele leuke items in de webshop. Namelijk vrolijke slippertjes en een toffe armband. De slippertjes heb ik al kunnen dragen de afgelopen dagen. Want wat was het heerlijk weer! De armband en ik zijn inmiddels ook onafscheidelijk.

Oriental Knot Flip Flops | € 39,95
Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 41.
Pasvorm: Normaal.

Toen deze slippertjes net online kwamen in de webshop spotte ik ze al op Instagram. Het was meteen liefde op het eerste gezicht. Inmiddels ben ik trotse eigenaresse van dit te gekke paar slippers. Deze slippers zijn echte eye-catchers. De slippers hebben een knot aan de bovenkant en zijn voorzien van een mooi satijnachtige stofje en een super mooie print. Ik heb gekozen voor de roze variant maar de slippers zijn ook nog in twee andere toffe kleuren beschikbaar. Naast dat ze er onwijs leuk uitzien zitten ze ook nog eens ontzettend comfortabel. De slippers hebben een heerlijk voetbed en een stevige zool. Sunny days? I’m ready for you!

Small Chain Bracelet – Silver | € 14,95
Verkrijgbaar in zilver- of goudkleurig.

Armbandjes vind ik erg leuk om te dragen in combinatie met een horloge of met andere armbandjes. Wanneer je er een aantal hebt kun je er eindeloos mee variëren. Ik heb zelf meerdere sieraden en accessories van My Jewellery waaronder armbandjes en een horloge. Een perfecte arm party creëren is dus zo gepiept. Toch vind ik het leuk om af en toe eens een armbandje aan mijn collectie toe te voegen. Deze stoere Small Chain Bracelet is een perfecte toevoeging aan mijn collectie. Stoer maar toch vrij subtiel en daardoor erg leuk om te dragen met een bangle of een ander subtiel armbandje. Het armbandje is 18,5 cm lang, 0,5 cm breed en sluit door middel van een magneetsluiting. Het armbandje heeft een fijne pasvorm doordat hij plat om de pols valt. Héél blij mee!

Wauw! Ik ben echt enorm blij met mijn nieuwe items. Nu vraag ik me af: Shoppen jullie wel eens bij My Jewellery? En doen jullie dat dan in één van de gezellige boutiques of toch liever online?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk. 

6 comments so far.

6 reacties op “New in: Musthaves van My Jewellery!”

 1. Nina schreef:

  Oh, dit zijn nog eens mooie slippers, echt te gek en die armband lijkt wel een beetje op Buddha to Buddha vind ik.

 2. Shannblogt schreef:

  Ja, mooi zijn ze he? Ik ben ook echt heel blij met mijn nieuwe items!

 3. Lieke van Veen schreef:

  Die slippers vind ik wel leuk, maar ik zou ze zelf niet zo snel dragen! Ik heb bijna hetzelfde armbandje van Biba.

 4. Shannblogt schreef:

  Dat kan Lieke. Iedereen heeft gelukkig een eigen smaak! 🙂 Wat leuk dat je bijna hetzelfde armbandje hebt. Bedankt voor je reactie!

 5. Janine Tomberg schreef:

  Wat een leuke slippers. Eens helemaal wat anders en vrolijk/ kleurrijk!

 6. Shannblogt schreef:

  Dankjewel voor je reactie Janine! Ik ben ook nog steeds heel blij met de slippers! ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories