NEW IN | Haarverzorgingsproducten van Hair Jazz & Hair Force

01/11/17

Het ontdekken van merken en proberen van producten die voor mij nog helemaal nieuw zijn vind ik ontzettend leuk.  Een tijdje geleden ontving ik een groot pakket van de webshop Harmonylife.nl bomvol met haarverzorgingsproducten die ik nog niet eerder geprobeerd heb. In dit artikel laat ik jullie zien welke producten ik heb ontvangen en vertel ik uiteraard ook wat ik van de producten vind.

Over Harmonylife.nl 
‘Onze wens is om u unieke en innovatieve producten te bieden, zodat u elke dag met meer vreugde, tevredenheid en harmonie kunt genieten! We werken elke dag aan het verbeteren van uw welzijn!’

In totaal heb ik 5 producten van de webshop ontvangen. Een Hair Jazz haarmasker, haarlotion en heat protector spray. En daarnaast heb ik nog een Hair Force 1 shampoo en haar lotion ontvangen. De producten heb ik al een aantal keer gebruikt. Op dit ‘aantal keer’ is mijn review gebaseerd. De producten zijn erg zuinig in gebruik dus het duurt nog wel even voordat ik ze op heb. Ik kon niet wachten om mijn mening die ik tot nu toe over de producten heb in een artikel te verwerken dus dat heb ik dan ook gedaan.

Zowel de Hair Jazz als Hair Force 1 producten staan er om bekend dat ze zorgen voor een snellere haargroei en voller haar. Wie wil dat nou niet? Iedereen lijkt me. Maar werkt het ook echt? Zelf heb ik al veel goede reviews gelezen over de producten. Ook zie ik regelmatig positieve ervaringen voorbij komen op Facebook. Er zijn eindeloos veel producten die een snellere haargroei en voller haar beloven. In de meeste gevallen zie je bij deze producten geen resultaat. Hierdoor lees je dan ook weinig goede reviews over deze producten. Gelukkig hebben de Hair Jazz en Hair Force 1 producten wel veel goede reviews en vandaag is het tijd om mijn review met jullie te delen!

Hair Jazz – haarmasker | € 28,90
Dit intens voedende Hair Jazz masker bevat actieve ingrediënten. Eén van deze ingrediënten is sheaboter. Sheaboter beschermt en revitaliseert het haar en helpt het te laten groeien. Dit masker beschermt het haar tegen haarbreuk en geeft het haar een prachtige glans. Ik vind dit masker ontzettend fijn. De substantie is lekker dik en voedend. Het masker maakt mijn haar zachter en soepeler. Daarnaast voelt mijn haar ook weer wat dikker aan na het gebruiken van dit masker. Ik vind dit een top product!

Hoe gebruik ik dit product?
Ik verdeel het masker over de uiteinden van mijn haar en daarbij blijf ik zoveel mogelijk uit de buurt van mijn haaraanzet. Vervolgens laat ik het masker 3 minuten inwerken en na die tijd spoel ik mijn haar grondig uit.

Ingrediënten
AQUA, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, PARAFFINUM LIQUIDUM, BENZYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (SHEA BUTTER), BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETEARETH-20, CETRIMONIUM CHLORIDE, QUATERNIUM-91, CETRIMONIUM METHOSULFATE, PARFUM, IMIDAZOLIDINYL UREA, DEHYDROACETIC ACID, HYDROLYZED SOY PROTEIN, SODIUM DEHYDROACETATE, CI15985, CI19140, SODIUM SULFATE, LINALOOL, AMYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, CITRONELLOL, COUMARIN, BUTYL PHENYL METHYL PROPIONAL.

Hair Jazz – haarlotion | € 26,90
Ook na het douchen vind ik het belangrijk om mijn haar te verzorgen. Hiervoor gebruik ik op dit moment de Hair Jazz haarlotion. De haarlotion zit verpakt in een sprayflacon waardoor je het makkelijk kunt verdelen over het haar. De haarlotion zorgt ervoor dat het haar sneller groeit, sterker wordt, meer gaat glanzen en zachter aanvoelt. Ik heb de lotion nu een aantal keer gebruikt en wat ik nu al kan merken is dat het haar inderdaad wat meer glanst en zachter aanvoelt. Ik denk dat wanneer je het product wat langer gebruikt je ook zeker kunt merken dat het haar sneller groeit en sterker wordt.

Hoe gebruik ik dit product?
Na het wassen van mijn haar spray ik de lotion op handdoekdroog haar. Dit doe ik rechtstreeks op de hoofdhuid. Ik breng slechts 1 of 2 pompjes aan per keer. Dit is voor mij voldoende. Ik gebruik deze lotion 3 keer per week.

Ingrediënten
AQUA, ALCOHOL, PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER, OVUM SHELL POWDER, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PARFUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, HYDROLYZED KERATIN, CITRIC ACID, CAMPHOR, SODIUM DEHYDROACETATE, CARBOXYMETHYL CHITIN, PYRIDOXINE HCL, LINALOOL, AMYL CINNAMAL.

Hair Jazz – heat protector spray | € 26,90
Mijn haar komt ook regelmatig in aanmerking met hitte. We weten allemaal dat dit niet goed is voor het haar en daarom is het belangrijk om je haar er goed tegen te beschermen. Ik doe dit sinds kort met de Hair Jazz heat protector spray. Het belangrijkste actieve ingrediënt van de heat protector is SEPICAP ™ MP. Dit is een thermo-actieve substantie die op verschillende manieren het haar beschermt. Ik vind deze heat protector spray fantastisch. Daarnaast heeft de spray een heerlijke geur. Net als alle andere producten!

Hoe gebruik ik dit product?
Ik breng de heat protector spray aan op droog haar voordat het in aanmerking komt met hitte. Ik verdeel het product over mijn hele haar.

Ingrediënten
AQUA. ALCOOL. DENAT. PPG 1-PEG-9 LAURYL CLYCOL ETHER. CETRIMONIUM CHLORIDE. SODIUM COCOYL AMINO ACIDS. POTASSIUM DIMETHICONE PEG-7 PANTHENYL PHOSPHATE. DEHYDROACETIC ACID. BENZYL ALCOHOL. PARFUM. HYDROLIZED KERATIN.GLYCOLIC ACID. BENZYL ALCOHOL. HEXYL CINNAMAL. LINALOOL. LIMONENE.

Hair Force 1 – shampoo & haarlotion | € 37,90
Ik gebruik de Hair Force 1 shampoo en haarlotion het liefst in combinatie met het Hair Jazz masker. De Hair Force 1 shampoo en haarlotion bevatten krachtige bestandsdelen die haarverlies verminderen en de haargroei versnellen. Het resultaat? Gezonder en dikker haar. Heerlijk! Ik moet zeggen dat ik het na een aantal keer gebruiken al wel een klein beetje kan merken. Niet dat mijn haar sneller is gaan groeien maar wel dat het wat dikker en gezonder aanvoelt. Dit zijn echt top producten.

Hoe gebruik ik deze producten?
De shampoo masseer ik in op nat haar en laat het vervolgens 3-5 minuten inwerken. Daarna spoel ik de shampoo grondig uit. De haarlotion spray ik na het wassen van mijn haar op handdoekdroog haar. Dit doe ik vooral dicht op de hoofdhuid bij de haaraanzet. De haarlotion kan zowel op droog als op handdoekdroog haar gebruikt worden. Het beste resultaat behaal je door de haarlotion twee maanden lang iedere ochtend op de hoofdhuid in te masseren.

Ingrediënten
Shampoo:
AQUA ( WATER ), SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAÏNE, COCAMIDE DEA, HYDROLYZED ADANSONIA DIGITATA EXTRACT, GLYCOPROTEINS, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL, C.I. 42051, C.I. 19140, SODIUM CHLORIDE
Haarlotion:
AQUA (WATER), HYDROLYZED SOY PROTEIN, ALCOHOL, PINUS SYLVESTRIS EXTRACT, 3-AMINOPROPANE SULFONICACID, SODIUM CHONDROÏTIN SULFATE, THUYA OCCIDENTALIS EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, PPG-2-CETEARETH-9, PARFUM (FRAGRANCE), IMIDAZOLIDINYL UREA, HEXYL CINNAMAL, LINALOL, LIMONENE, ALPHA-ISO METHYL IONONE, BUTYL PHENYL METHYL PROPIONAL.

Al met al ben ik erg te spreken over de producten. Ik heb de producten slechts een aantal keer gebruikt en ik vind ze nu al fantastisch. Of mijn haar daadwerkelijk sneller groeit dat weet ik op dit moment nog niet. Hiervoor heb ik de producten nog niet lang genoeg gebruikt maar ik kan al wel zeggen dat de haarconditie wel vooruit gaat na het gebruiken van de producten. Dat merk ik nu al! En als ik heel eerlijk ben vind ik dat belangrijker dan de lengte van mijn haar. Thumbs up voor de Hair Jazz en Hair Force 1 haarverzorgingsproducten!

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “NEW IN | Haarverzorgingsproducten van Hair Jazz & Hair Force”

  1. Emile schreef:

    Nog nooit van dit merk gehoord of gelezen maar het klinkt goed. Ben hier heel benieuwd naar. Zijn deze producten alleen via de webshop van Harmonylife te krijgen?

  2. Shannblogt schreef:

    Het merk is vrij populair op Facebook. Daar zie ik regelmatig de producten voorbij komen. De producten zijn inderdaad alleen via de webshop van Harmonylife te verkrijgen. Bedankt voor de interesse! Leuk zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories