NEW IN & DIRECTLY A FAVORITE

19/03/17

Na het ontzettend lange artikel van gisteren heb ik vandaag voor een korter artikel gekozen. Ik ben dol op het bekende nagellak merk Essie. Vandaag stel ik jullie voor aan mijn nieuwste aanwinst.

De laatste tijd probeer ik wat meer te variëren in de kleuren nagellak die ik draag. Voorheen droeg ik meestal nude kleuren en ondanks dat ik nude kleuren nog steeds erg mooi vind bevalt mij het afwisselen van kleuren ook erg goed. Afgelopen woensdag was er een VIP koopavond bij het Kruidvat. Tijdens deze VIP koopavond kon je profiteren van leuke acties en aanbiedingen. Daarnaast kreeg je ook nog eens 20% korting op twéé producten naar keuze. Ik had al vrij snel besloten dat ik een nieuw kleurtje nagellak wilde van Essie. Omdat ik dit keer echt voor iets anders wilde gaan heb ik gekozen voor een parelmoer kleur.

ESSIE – BUY ME A CAMEO (13 ml) | € 9,99
De kleur Buy Me A Cameo is een gouden parelmoer kleur met een roze ondertoon. Een kleur die erg draagbaar is het hele jaar door. Ik heb inmiddels ongeveer 30 verschillende kleuren nagellak van Essie maar niet alle nagellak is even goed qua dekking en houdbaarheid op de nagels. Buy Me A Cameo breng ik aan in twee lagen. De dekking vind ik bij twee lagen voldoende. De nagellak droogt snel en heeft een lange houdbaarheid op de nagels. Na een tijdje slijt de kleur wel iets aan de voorste randen van de nagels maar dat is logisch. Je nagels hebben heel wat te verduren. Gelukkig valt dit helemaal niet zo op omdat Buy Me A Cameo een parelmoer kleur is. Super fijn! Wat ik ook fijn vind is het soepele, brede kwastje. Dit maakt het aanbrengen zoveel makkelijker. Je kunt er heel precies en netjes mee werken. Helemaal top!

Ik ben erg blij met deze aankoop.
Nu ben ik benieuwd.. Wat is jullie favoriete merk op het gebied van Nagellak?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 YEARS | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories