NEW IN: 2 TELEFOONHOESJES VAN CASIMODA!

30/04/17

Dat ik een fanatieke telefoonhoesjes verzamelaar ben kunnen we inmiddels wel concluderen. Ik vond dat ik er nog steeds niet genoeg had dus besloot ik om mijn collectie nog maar wat uit te breiden. Oeps?! Vandaag laat ik jullie mijn 2 nieuwste aanwinsten zien en vertel ik wat meer over de ontzettend leuke webshop waar de telefoonhoesjes vandaan komen.

CASIMODA
Mijn 2 nieuwe telefoonhoesjes komen van de webshop Casimoda. Casimoda is dé online store voor telefoonhoesjes en accessoires. Ik heb gekozen voor 2 iPhone 6/6s hoesjes maar met een aanbod van ruim 16000 artikelen zal er ongetwijfeld ook een flipcase, hardcase, bumper, siliconen hoesje of glitter case voor jouw smartphone zijn. Want naast iPhone hoesjes kun je bij Casimoda ook terecht voor bijvoorbeeld telefoonhoesjes voor de nieuwe Samsung Galaxy S8 of minder bekende modellen zoals de Samsung Galaxy J5 2016 of Samsung Galaxy J3 2016. Daarnaast kun je bij Casimoda ook profiteren van een aantal fijne voordelen bijvoorbeeld super snelle, gratis verzending. Bestel je op een werkdag voor 15:00? Dan is je bestelling de volgende werkdag al in huis. Mocht je bestelling niet naar wens zijn dan krijg je binnen 14 dagen gewoon je geld terug. Fantastisch toch? Ik vind een goede service niet geheel onbelangrijk.

Ik ben erg enthousiast over de 2 telefoonhoesjes die ik heb ontvangen van Casimoda. De telefoonhoesjes die ik heb ontvangen zijn de transparante floral case en de marmeren flipcase.

FLORAL CASE – € 13,95
Telefoonhoesjes die ik zelf erg fijn vind zijn siliconen hoesjes. Siliconen hoesjes vind ik erg fijn in de hand liggen en daarnaast heb ik het idee dat ze mijn telefoon nét iets beter beschermen dan een hardcase telefoonhoesje. Het hoesje komt precies overeen met de productfoto van de website. De floral case is een erg geschikt telefoonhoesje voor de lente en zomer. Daarnaast past het hoesje perfect om mijn telefoon en blijven alle poorten en knoppen goed bereikbaar door de aangebrachte uitsparingen. Ik ga heel veel plezier krijgen van dit telefoonhoesje.

MARMEREN FLIPCASE – € 19,95
Marble it is! Ik ben stapel verliefd op dit telefoonhoesje. Flipcases zijn telefoonhoesjes die ik het minst draag om mijn iPhone. Maar flipcases zijn wel ontzettend handig om te hebben. Als je snel even de deur uit moet en alleen je telefoon, ID kaart en bankpasje mee wilt nemen bijvoorbeeld. Ook dit telefoonhoesje komt overeen met de productfoto van de website. Het hoesje in de flipcase is een hardcase telefoonhoesje waar mijn iPhone perfect in past. Ook bij deze flipcase blijven alle poorten en knoppen goed bereikbaar door de uitsparingen. Dit telefoonhoesje is mijn favoriet!

Naast dat ik erg enthousiast ben over de telefoonhoesjes ben ik ook enorm tevreden over de Casimoda zelf. Je kunt er profiteren van veel voordelen en een goede service. Aanrader!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “NEW IN: 2 TELEFOONHOESJES VAN CASIMODA!”

 1. Nina schreef:

  Mooie hoesjes, vooral de marmeren flipcase.

 2. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Nina. Ik vind ze ook erg leuk!

 3. Wauw, ze zijn allebei erg leuk! Die met de bloemen is mijn favoriet, heel vrolijk en kleurrijk! 🙂

 4. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor de leuke reactie Sofie!

 5. Emile schreef:

  Mooie hoesjes. Vind trouwens al jouw hoesjes op je blog mooi

 6. Shannblogt schreef:

  Ah dankjewel Emile. Leuk om te horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories