NAILS INC GEL EFFECT NAIL POLISH | KENSINGTON HIGH STREET

01/03/17

Essie is één van mijn favoriete nagellak merken. Merken die ik ook erg fijn vind zijn onder andere OPI, Sally Hansen en Nails Inc. Nails Inc wie? Het kan zijn dat je het merk Nails Inc niet kent. Zelf ben ik ook nog niet zolang bekend met dit merk. In dit artikel vertel ik meer over Nails Inc en over mijn favoriete kleurtje van dit merk.

Nails Inc is een populair Brits merk waar ik tot kort geleden nog nooit van gehoord had. In Nederland is dit merk nog lang niet zo populair als in Engeland maar ik heb wel het idee dat dit merk langzaam Nederland aan het veroveren is. Nails Inc staat vooral bekend om hun spray nagellak (nagellak in een spuitbus. Ja, het bestaat echt!) en de gel effect nagellak. Ik ben niet bekend met de spray nagellak maar wel met de gel effect nagellak.

De Nails Inc gel effect nagellak geeft je nagels een gel effect zonder dat je daarbij een UV lamp nodig hebt. Dat klinkt best handig toch? Maar heeft de nagellak ook een goede dekking? Droogt de nagellak snel? En blijft de nagellak lang zitten? Ja, ja en nog eens ja!

NAILS INC GEL EFFECT NAGELLAK | KENSINGTON HIGH STREET – € 16 (8 ml) 
Normaal gesproken ben ik groot fan van nude kleurige nagellak. Mijn favoriete nagellak van Nails Inc is alles behalve nude. Het is een donkere, bordeaux rode kleur genaamd: Kensington High Street. Bij hele lichte of juist hele donkere kleuren nagellak kan het nog wel eens voorkomen dat de dekking erg slecht is. Bij Kensington High Street is dit absoluut niet het geval. In één laag heb je al een redelijk goede dekking. Het optimale gel effect behaal je met twee lagen nagellak. Mijn nagels zijn in twee lagen volledig gedekt. Super fijn! De nagellak droogt erg snel. Ook bij de tweede laag. Daarnaast blijft de nagellak ook erg lang zitten. Maar slijt na een aantal dagen wel wat bij het bovenste randje van de nagel. Maar dit is zo minimaal dat het niet erg opvalt.

De nagellak zit verpakt in een rechthoekige, glazen flacon. De dop van het flacon heeft de kleur van de nagellak. Dit vind ik persoonlijk wel handig. Ik bewaar mijn nagellak namelijk zo dat ik alleen de bovenkant van de dop kan zien. De dop bestaat uit twee delen. De huls en de dop zelf. De huls maakt de dop nogal lomp maar gelukkig kun je deze eraf halen. Onder de huls zit een kleine ronde dop met een ribbel motief. Dit geeft de dop een goede grip en fijne houvast. Perfect! De nagellak heeft een kwastje met een fijn formaat. Het kwastje is niet heel breed maar ook zeker niet te smal.

Ik ben erg enthousiast over de Nails Inc gel effect nagellak. De nagellak is wel aan de prijzige kant maar deze nagellak is absoluut het geld waard.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “NAILS INC GEL EFFECT NAIL POLISH | KENSINGTON HIGH STREET”

  1. Sija schreef:

    Ik kende dit merk nog niet! Fijn dat het snel opdroogt, dat vind ik erg belangrijk. Prachtige kleur 🙂

  2. Shannblogt schreef:

    Als een nagellak snel droogt zie ik dit ook als een groot voordeel. Ik heb namelijk weinig geduld als het om nagels lakken gaat. Bedankt voor je leuke reactie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories