MY PERSONAL FINE BAR NECKLACE

17/07/16

000 Not on Tuesday

A girl can never have enough jewelry! Ook ik ben hier schuldig aan. Ik ben echt dol op sieraden. Als jij ook graag sieraden draagt dan heb je vast en zeker ook wel een favoriete sieraad. In dit artikel laat ik jullie mijn favoriete ketting zien van dit moment.

0 Not on Tuesday

Op de eerste foto van dit artikel hebben jullie hem al kunnen zien. Mijn favoriete ketting van dit moment. De fine bar necklace van de webshop Not on Tuesday.

2 Not on Tuesday

FINE BAR NECKLACE – € 16,95
Wat ik zo leuk vind aan deze ketting is dat je hem kunt personaliseren. Zelf heb ik de letter ‘S’ in de ketting laten graveren. Maar je kunt ook kiezen voor één cijfer, een woord of bijvoorbeeld een datum. De door jouw gekozen optie mag maximaal uit 10 tekens bestaan. Alle tekens worden met de hand geslagen waardoor er enige speelsheid in de uitvoering kan zitten. Omdat de kettingen handwerk zijn is het niet mogelijk om deze te retourneren.

1,5 Not on Tuesday

De ketting is héél subtiel. Hierdoor kun je hem ook erg leuk combineren met andere subtiele kettinkjes. De ketting is verkrijgbaar in een zilver- en goudkleurige variant. De originele lengte van de ketting is 42 cm en is nog iets in lengte verstelbaar. Liever een andere lengte? Dan kun je dit aangeven bij je bestelling.

3 Not on Tuesday

De fine bar necklace is een ketting die vóór jou en deels dóór jou gemaakt is. Dat maakt deze ketting ook mijn favoriete ketting van dit moment. Persoonlijk, uniek, subtiel en zilverkleurig. De perfecte combinatie als je het mij vraagt.

Wat zou jij op de ketting laten zetten? En zou je kiezen voor de zilver- of goudkleurige ketting?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “MY PERSONAL FINE BAR NECKLACE”

 1. leonie schreef:

  Hey Shann! je heb weer mooie blogs online staan en maakt nog steeds te mooiste foto’s!
  antwoord op de vraag.. zilver met de tekst ‘ma vie’.. (mijn leven)..

  Liefs leo

 2. Emile schreef:

  Een heel mooi sieraad…mooi door zijn eenvoud.

 3. Teddy schreef:

  Wauw wat een prachtige ketting!

 4. Eva schreef:

  Wauw, die ketting staat je heel mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories