MY NEW SUNGLASSES | BRILLENKOPEN.NL

02/07/16

000 brillenkopen

Het echte zomer zonnetje moet nog tevoorschijn komen maar dat betekend niet dat we ons in moeten houden met het kopen van zonnebrillen. Ik heb zonnebrillen in allerlei soorten en maten. Zo kan ik lekker afwisselen de hele zomer door. Vorige week heb ik 3 nieuwe zonnebrillen ontvangen van een erg leuke webshop waar ik jullie graag aan wil voorstellen.

0 brillenkopen

00 brillenkopen

De zonnebrillen heb ik ontvangen van de webshop Brillenkopen.nl. Bij Brillenkopen.nl vind je allerlei hippe zonnebrillen die ook nog eens erg betaalbaar zijn. Bij iedere zonnebril krijg je een gratis brillenhoesje. Daarnaast betaal je bij Brillenkopen.nl geen verzendkosten en krijg je gewoon je geld terug wanneer je niet tevreden bent over jouw bestelling.

De 3 zonnebrillen die ik heb ontvangen zijn de London bridge leopard geel, London round square leopard en de Retro cats leopard.

1 brillenkopen

2 brillenkopen

9 brillenkopen

LONDON BRIDGE LEOPARD GEEL – € 15
Zomers en opvallend. Dat is deze zonnebril absoluut! De zonnebril is voorzien van een luipaard print montuur en gele spiegelglazen. De retro uitstraling geeft de zonnebril een stoer effect. Dit is een zonnebril die bij veel mensen goed zal staan.

GOOD TO KNOW: De glazen van deze zonnebril bieden UV400-protectie.
TIP: Deze zonnebril is verkrijgbaar in verschillende varianten.

3 brillenkopen

4 brillenkopen

11 brillenkopen

LONDON ROUND SQUARE LEOPARD – € 15
Een zonnebril met donker bruine, ronde glazen en een luipaard print montuur. Wederom weer een echte eye catcher. De zonnebril is vrij groot en heeft een speelse vorm. Persoonlijk denk ik wel dat deze zonnebril bij de vorm van je gezicht moet passen.

GOOD TO KNOW: De zonnebril is voorzien van UV-protectie glazen.
TIP: Deze zonnebril is verkrijgbaar in verschillende varianten.

6 brillenkopen

7 brillenkopen

10 brillenkopen

RETRO CATS LEOPARD – € 15
Deze zonnebril is de simpelste van de 3. De zonnebril heeft vrij grote, bruine glazen, een luipaard print montuur en is verder eigenlijk vrij neutraal. Hierdoor kun je de zonnebril bij iedere outfit combineren en staat hij denk ik bij iedereen wel leuk!

GOOD TO KNOW: De glazen van deze zonnebril bieden UV400-protectie.
TIP: Deze zonnebril is ook verkrijgbaar in een zwarte variant.

Ik ben erg enthousiast over de zonnebrillen van Brillenkopen.nl. Ze zijn goed van kwaliteit, erg betaalbaar en daarnaast worden ze ook nog eens gratis verzonden. Door het ruime, gevarieerde aanbod in de webshop is er voor iedereen wel een leuke zonnebril te vinden.

Waar koop jij het liefst een zonnebril?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “MY NEW SUNGLASSES | BRILLENKOPEN.NL”

  1. Emile schreef:

    Jou staan alle brillen goed, dat is best fijn. Ik kan dat helaas van mezelf niet zeggen. Die London Bridge Leopard vind ik wel een gave bril. Leuke foto’s weer.

  2. Eva schreef:

    Wat een mooie zonnebrillen, helaas heb ik geen brillenhoofd

  3. Shannblogt schreef:

    Bedankt voor jullie reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories