MY NEW GUESS MAKE-UP BAG!

04/11/18

OTTO.nl is misschien wel één van de meest veelzijdige webshops die ik ken. In de webshop scoor je onder andere hele toffe outfits. Maar naast outfits kun je bij OTTO.nl nog veel meer leuke items scoren. Zo scoorde ik er onlangs een prachtige make-up tas uit de nieuwe collectie van GUESS. Hij is echt ontzettend mooi en betaalbaar.

GUESS is een erg populair merk waar ik al een tijdje een zwak voor heb. De luxe uitstraling spreekt mij erg aan. Daarnaast zijn de producten (vind ik) redelijk betaalbaar. Ik heb meerdere parfums van dit merk geprobeerd die ik allemaal erg lekker vond en ook de telefoonhoesjes die ik van dit merk heb bevallen mij erg goed. Ik ben gewoon echt een beetje fan van GUESS. Super leuk dat OTTO.nl dit merk ook verkoopt.

GUESS MAKE-UP BAG | € 29 
Het make-up tasje is gemaakt van kunststof en synthetisch garen. Daarnaast is hij voorzien van een ritssluiting en heeft hij een erg fijn, handzaam formaat (18×14,5×6 cm.) Het make-up tasje is zwart gecombineerd met goudkleurige details. Héél chique, which I like! Wat ik erg prettig vind is dat het make-up tasje fijn open gaat en niet zo stug is. Daarnaast zit er aan beide kanten een extra stukje stof aan de binnenkant van het tasje. Dat is erg handig want hierdoor valt niet meteen alles eruit als je hem open ritst.

Wat mij is opgevallen is dat de afbeelding van de webshop niet overeen komt met het make-up tasje wat ik ontvangen heb. Ik vind het persoonlijk niet zo’n ramp omdat ik de variant die ik binnen heb gekregen stiekem nóg mooier vind. Maar ik snap dat het vervelend kan zijn wanneer je de variant in de webshop mooier vind. Ik ga dit uiteraard even doorgeven aan OTTO.nl.

Naast make-up tasjes verkoopt OTTO.nl ook nog enorm veel andere tassen. Van GUESS maar ook van andere merken. Ik moet toegeven dat ik de schoudertassen van GUESS ook erg mooi vind.

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe aanwinst en ik heb hem inmiddels ook al gevuld. Ik weet zeker dat ik er veel plezier van ga krijgen. HAPPY ME! Binnenkort komt er trouwens nog een leuk OTTO.nl artikel aan. Ik kan alvast verklappen dat het iets met een outfit te maken heeft en een hele toffe broek! STAY TUNED!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “MY NEW GUESS MAKE-UP BAG!”

  1. Emile schreef:

    Wauw wat een super mooie make-up bag. Ik wist niet dat Otto dit ook in hun assortiment heeft.

  2. Evelien schreef:

    Wat cool dat ze dit ook verkopen.. die webshop wordt steeds leuker, ik moet er maar eens snuffelen weer! Je tas is echt hartstikke mooi en handig. Veel plezier ervan ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories