MY NAIL CARE ROUTINE

26/03/16

0 trind

Voorheen gaf ik nooit zo veel om mijn nagels. Sterker nog ik heb jaren lang nagels gebeten. Super smerig! Sinds ik gestopt ben met nagelbijten vind ik het erg belangrijk om goed voor mijn nagels te zorgen. Vandaag laat ik jullie zie hoe ik dit doe en welke producten ik daarvoor gebruik.

Alle producten die in dit artikel voorbij komen zijn van het merk Trind Cosmetics.

WAAROM TRIND COSMETICS? 
Trind Cosmetics is al ruim 25 jaar expert op het gebied van verzorging van de natuurlijke nagels, handen en voeten. Voor ieder nagelprobleem heeft Trind Cosmetics een oplossing. Tevens vind je bij Trind Cosmetics de beste kwaliteit nagellak, voorzien van verzorgende bestanddelen.

MY NAIL CARE ROUTINE
Voordat ik ga beginnen met het verzorgen van mijn nagels druk ik altijd eerst voorzichtig mijn nagelriemen naar achter met een siliconen bokkenpootje. Niet te ver want dit kan schadelijk zijn voor je nagels. Nagelriemen hebben een belangrijke functie. Ze zorgen er namelijk voor dat er geen bacteriën tussen de huid en nagel in komen. Druk de nagelriemen dus niet te ver naar achter en doe dit ook niet te vaak (maximaal 1 keer per week.)

1 trind

Als ik mijn nagelriemen voorzichtig, een klein stukje naar achter heb gedrukt vind ik het belangrijk om mijn nagelriemen goed te verzorgen. Dit doe ik met de Trind Cuticle Balsam.

3 trind

De Trind nagelriem balsem zorgt ervoor dat mijn nagelriemen niet uitdrogen. Daarnaast herstelt de balsem droge plekjes en velletjes door het toevoegen van vocht regulerende ingrediënten. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het vocht voor langere tijd in de nagelriemen en huid rondom de nagels word vast gehouden.

2 trind

4 trind

Naast het verzorgen van mijn nagelriemen vind ik het ook belangrijk om mijn nagels een boost te geven. Dit doe ik met de Trind Nail Repair Natural.

5 trind

De Trind Nail Repair Natural is een nagelversterker die binnen twee weken je nagels gezond en sterk maakt. In tegensteling tot de meeste nagelverharders die verkrijgbaar zijn, creëert de Trind nagelversterker een perfecte balans tussen de percentages keratine en nagelvocht. Hierdoor worden mijn nagels zowel sterk als flexibel. Ik breng maar één heel dun laagje aan op mijn nagels omdat mijn nagels al vrij sterk zijn van zichzelf.

6 trind

7 trind

Nadat de nagelriem balsem en de nagelversterker zijn aangebracht is het tijd om mijn nagels een mooi kleurtje te geven. Dit doe ik met de Trind Caring Color nagellak in de kleur CC179. Een prachtige bruintint. I love it!

8 trind

De Trind Caring Color nagellak is meer dan alleen een leuk kleurtje op je nagels. In de nagellak zitten namelijk speciale ingrediënten die zich van nature hechten aan het nageloppervlak en de conditie van de nagels zichtbaar verbeteren. Deze ingrediënten maken mijn nagels sterker en versnellen het groeiproces.

9 trind

10 trind

Om zo lang mogelijk van mijn verzorgde, gelakte nagels te kunnen genieten sluit ik mijn routine af met de Trind Caring Top Coat. Omdat de top coat 100% transparant is heb ik geen foto waarbij ik hem heb aangebracht omdat je dit toch niet ziet.

11 trind

Trind Cosmetics is één van mijn favoriete merken op het gebied van nagelverzorging. De producten zijn stuk voor stuk fantastisch en daarnaast nog eens in een mooi en praktisch jasje gestoken. De dop heeft een fijne grip en de flacon een luxe uitstraling.

Trind Cosmetics producten zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels waaronder Etos en Douglas. Op de website van Trind Cosmetics vind je het dichtstbijzijnde verkooppunt bij jou in de buurt.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “MY NAIL CARE ROUTINE”

  1. Eva schreef:

    Leuk artikel weer, voordat ik een beugel kreeg (heb ik inmiddels niet meer) beet ik ook altijd nagels, nu niet meer en ik ben nu zovaak bezig om mijn nagels mooi tehouden!

  2. shannblogt schreef:

    Wat goed van je dat je bent gestopt met nagelbijten! Bedankt voor je leuke reactie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories