My life in 20 questions (tag)

29/07/15

1 life tag

Een artikel in de vorm van een persoonlijke tag vind ik altijd ontzettend leuk. Niet alleen om bij andere bloggers te lezen maar ook om er zelf een leuk artikel van te maken!

Deze tag kwam ik tegen bij Esmee van bloomingbeauty.nl en ik heb hem van haar overgenomen!

Wat is je lievelingskleur?
Hmm, ik vind heel veel kleuren eigenlijk leuk en soms veranderd mijn keuze ook! Op dit moment zou ik kiezen voor mint groen.

Wat is/zijn je favoriete nummer(s)?
Ook deze keuze veranderd regelmatig. Vooral de bekende liedjes uit de top 40 zijn vaak wel favoriet. Zo is Lean On van Major Lazer echt een hele tijd favoriet geweest. Op dit moment heb ik niet één favoriet maar meerdere. Ik zou nu kiezen voor Beautiful Now van Zedd en John Bellion, The Party van Montell Jordan en voor Run van Rondé. Oh en ik vergeet bijna Talking About van Conor Maynard! Dit nummer staat niet in de top 40.

4 life tag

Waar zou je op jezelf willen wonen?
Absoluut in een stad! Het liefst in Amsterdam. Ik vind Amsterdam echt geweldig. Ik woon nu in een klein dorpje in Gelderland. Maar ik vind dorpen echt verschrikkelijk!

Wat is je favoriete manier om te reizen?
Als het gaat om reizen door Nederland kies ik voor de trein en als het gaat om het reizen naar een vakantie bestemming in een ander land kies ik voor het vliegtuig.

Wat doe je in je vrije tijd?
Eigenlijk zorg ik dat ik mijn vrije tijd altijd wel iets te doen heb. Een dagje shoppen of bijvoorbeeld lekker naar het strand (als het mooi weer is natuurlijk.) Maar ik vind het ook heerlijk om gewoon lekker aan mijn blog te werken. Oh en mijn kamer schoonmaken en opruimen moet ook gebeuren dus dat doe ik ook in mijn vrije tijd!

0 life tag

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?
H&M en Primark!

Naar welk concert zou je graag gaan?
Een concert van Conor Maynard of een concert van Ed Sheeran.

Wat is je favoriete thee smaak?
Heel saai maar dat is aardbei. Aardbeien zijn gewoon lekker!

Verzamel je iets?
Uh.. Ik geloof dat ik een aardige verzameling make-up heb. Maar dit verzamel ik niet bewust. Oh en in mijn vorige artikel kon je zien dat ik een hele verzameling gezicht maskers heb. Maar dit kun je beide niet echt zien als een echte verzameling.

Je slaapt niet zonder…
Dat ik Instagram heb gecheckt en filmpjes heb gekeken op Youtube. Dit moet echt nog even gebeuren voordat ik ga slapen!

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?
Dat vind ik echt lastig! De kans is ook vrij klein dat het gebeurd. Maar als ik het zou krijgen dan zou ik sowieso een prachtig huis in Amsterdam kopen dicht bij het centrum. Wat ik met de rest van het geld zou doen…. Geen idee?!

Wat zijn je favoriete make-up producten?
Mascara, lipstick, foundation en blush!

Wat is je favoriete make-upmerk?
Een favoriet make-up merk heb ik niet echt. Ik heb zoveel merken waar ik producten van gebruik.

Wat is je favoriete seizoen?
De lente vind ik prachtig want dan begint alles weer te bloeien en kunnen we genieten van de mooie lente dagen. Maar ik kies toch voor de zomer. Lekker bakken in de zon vind ik heerlijk!

Slaap je met de deur open of dicht?
Dicht! Er zit niet voor niks een deur? Toch moet ik eerlijk toegeven dat ik vroeger met de deur open sliep.

Wat eet je het liefst?
Bruine bonen met een heerlijke salade of boerenkool.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Omdat ik schrijven en het maken van foto’s al heel erg lang leuk vind. Met schrijven ben ik al erg vroeg begonnen. Zo schreef ik op mijn 10e al de meest creatieve gedichtjes. Ook heb ik de opleiding Mediavormgeving gedaan waarbij ik veel bezig was met websites ontwerpen en bouwen.

6 life tag

Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Nee, zo vaak lees ik eigenlijk geen tijdschriften en als ik dan wel een keer zin heb om een tijdschrift te lezen dan ga ik er toch gewoon één halen?

Wat deed je gisteravond om 12 uur?
Ik keek volgens mij voor de laatste keer in mijn mail.

Wat is/zijn je favoriete parfum(s)?
Op dit moment zijn dat Our Moment van One Direction, Dreamy van Hema, Killer Queen van Katy Perry en Guess Seductive.

2 life tag

Dit waren de 20 vragen van de ‘My life in 20 questions’ tag!

Wat is jouw favoriete tag?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories