MY FIRST & FAVORITE FANNYPACK | BY NOYA NOIR

24/05/19

Hello NOYA NOIR! Nice to meet you. Fannypacks, bumbags, heuptasjes. Niet meer weg te denken uit het straatbeeld, musthaves om mee te nemen naar een festival, compact, handig en 100% fashionable. Je vindt ze leuk of je vindt ze verschrikkelijk. Eerlijk is eerlijk ik vond ze een hele lange tijd absoluut niet mooi. Tot dat ik de webshop NOYA NOIR ontdekte. Vandaag stel ik jullie voor aan dit toffe label en aan mijn nieuwe aanwinst.

NOYA NOIR 
‘NOYA NOIR is opgericht door Megan en Dan Jing, twee creatieve vrouwen met een grote passie voor fashion. De hechte vriendschap tussen Megan en Dan Jing is ontstaan op de middelbare school en stiekem dromen ze sinds die tijd al van hun eigen label en een webshop. Ze geloofden nooit dat hun droom werkelijkheid zou worden, tot dit moment. Megan en Dan Jing wilden beide eerst hun studie afmaken en ervaring opdoen voordat ze hun eigen label zouden starten. Megan is grafisch designer en maakt websites als geen ander. Dan Jing is ingenieur en is verliefd op alles wat met fashion te maken heeft.’

Na jaren van dromen hebben Megan en Dan Jing hun grootste droom nu eindelijk waar gemaakt met NOYA NOIR. Hun fascinatie voor reizen en andere culturen heeft tot deze unieke naam geleid. ‘NOYA’ betekent mooi ornament in het Arabisch en ‘NOIR’ betekent zwart in het Frans. Zwart is een essentiële kleur in de garderobe van elke vrouw. Naast een klassieke en elegante kleur is het ook een stoere kleur en daarom passend voor elke vrouw, precies zoals het label NOYA NOIR. Een mooie tas is de finishing touch voor elke outfit, alleen zijn veel mooie tassen totaal niet functioneel. Megan en Dan Jing hebben de traditionele heuptas een upgrade gegeven en een ‘mooi ornament’ ontworpen dat elke outfit afmaakt én ontzettend functioneel is. Dat is dan ook precies waar NOYA NOIR voor staat: het ontwerpen van functionele items met een tijdloze en luxe uitstraling, geschikt voor elke vrouw op de wereld. Megan en Dan Jing maakten van hun droom een missie en van deze missie realiteit met hun eigen label: NOYA NOIR.

Wow, great story right? Ik vind het verhaal achter een webshop bijna net zo belangrijk als de items in de webshop. Ik vind het zó leuk om te lezen hoe een webshop tot stand is gekomen. Vandaar dat ik deze informatie vaak ook meeneem op mijn blog. Dat de twee powervrouwen achter deze webshop een heel tof label hebben neergezet dat is mij inmiddels wel duidelijk maar ik wil jullie hier natuurlijk ook van overtuigen.

KYRA COGNAC BUMBAG | € 94,99
Love at first sight! Really it was. Even een hele diepe buiging voor alle tasjes in de webshop. Ik vind ze stuk voor stuk prachtig. De Kyra Cognac bumbag is helemaal Shannon. Het tasje is chique maar ook zeker heel stoer door de gedetailleerde goudkleurige hardware. De tas sluit door middel van een goudkleurige gesp en heeft in het vrij ruime hoofdvak nog een kleiner vakje met ritssluiting. Aan de cognac kleur moest ik even wennen omdat ik normaliter deze kleur niet zó snel zou kiezen maar dat was ook een goede rede om juist een keer voor deze kleur te kiezen. Daarnaast is het ook een praktische kleur omdat het bij veel outfits te combineren is. Ik moet zeggen: It was a good choice! Het tasje is compact, multi-functioneel en vanaf nu mijn nieuwe go-to tas. De Kyra bumbags zijn gemaakt van leer en wordt geleverd met een verstelbare, afneembare heupriem. Pluspunten all over en minpunten? Die heb ik niet ontdekt.

Wat ik zelf heel erg leuk vind aan dit soort tasjes is dat je ze op meerdere manieren kunt dragen. Ik draag dit tasje zowel als heuptas als crossbody. Op beide manieren vind ik het tasje ontzettend leuk. Do you like it too?

Ik ben echt zó enthousiast over de tas. Stiekem zou ik hem ook nog wel in het zwart willen. Hij is echt té leuk! Net als alle andere tassen in de webshop. Ik ben blij dat ik het label NOYA NOIR ontdekt hebt en tegelijkertijd ook heel dankbaar. HAPPY ME!

Mocht jij nu net als ik super enthousiast zijn of benieuwd naar de hele collectie. Neem dan zeker een kijkje in de NOYA NOIR webshop!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

1 comments so far.

Eén reactie op “MY FIRST & FAVORITE FANNYPACK | BY NOYA NOIR”

  1. Nina schreef:

    Wat een supermooi en stoer tasje is dit, echt heel erg leuk. Ook wil ik je een compliment voor de foto’s geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories