MY FAVOURITE IPHONE CASE

05/05/16

0,5 iphonecase

Voor wie mij al langer volgt is het inmiddels wel duidelijk dat ik gek ben op telefoonhoesjes. Mijn collectie is enorm! Vandaag laat ik jullie mijn favoriete telefoonhoesje zien van dit moment.

Mijn favoriet op dit moment is een Richmond & Finch iPhone 6/6S hoesje in de print Carrara Marble.

1 iphonecase

2 iphonecase

00

Richmond & Finch is een erg leuk Zweeds lifestyle merk die onder andere leuke telefoonhoesjes heeft ontworpen. Hiervoor hebben zij inspiratie opgedaan tijdens een weekend trip naar Londen en dat is toevallig ook één van mijn favoriete steden!

3 iphonecase

De Carrara Marble case van Richmond & Finch is een hardcase telefoonhoesje met een marmeren kunststof finish. Het hoesje beschermt tegen vuil, krassen en stoten. De functieknoppen, audiopoort en de ingang van de oplaadkabel blijven toegankelijk door de ruime uitsparingen. Het hoesje is tot in detail mooi afgewerkt en ligt lekker in de hand.

4 iphonecase

5 iphonecase

WAT MAAKT DE CARRARA MARBLE CASE FAVORIET?
Dit hoesje van Richmond & Finch is favoriet vanwege zijn unieke, luxe uitstraling. De combinatie van het marmer met de gouden details vind ik ontzettend mooi. Mijn iPhone is wit/goud waardoor het hoesje perfect bij mijn iPhone past.

De Richmond & Finch Carrara Marble case is te bestellen in de webshop Dress My Iphone voor € 33,95.

0 iphonecase

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “MY FAVOURITE IPHONE CASE”

  1. Emile schreef:

    Wauww wat een super mooi en chique hoesje. Ik hou wel van marble look.

  2. Vanessa schreef:

    Wat een mooi telefoonhoesje. Mooie foto’s ook!

  3. Shannblogt schreef:

    Lief, bedankt voor de complimentjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories