MY FAVORITE WALLET THAT I BOUGHT ON ALIEXPRESS | ALIEXPRESS AANRADER #3

08/03/20

Een tijdje terug hebben jullie mijn favoriete tas van dit moment op mijn blog kunnen bewonderen. Deze topper kocht ik op AliExpress. Zoals beloofd zou ik terug komen op het artikel omdat ik nog een item op AliExpress gekocht heb die ook een favoriet is geworden. Ik stel jullie graag voor aan mijn AliExpress portemonnee.

Stiekem heb ik deze portemonnee al langer in gebruik dan de tas maar door de tas kwam ik op het idee om ook de portemonnee hier te delen want daar ben ik echt net zo blij mee!

CROCO WALLET | € 8,06
(Dit is de prijs waar ik de portemonnee voor gekocht heb. De prijs wordt dagelijks aangepast. Dat is dus iets om rekening mee te houden.)

Deze prachtige en enorm praktische portemonnee is echt voor mij gemaakt. In het hoofdvak van de portemonnee zit een klein vakje waar 3 pasjes in kunnen en eventueel meerdere pasjes en briefgeld. Het kleinere zijvakje is perfect voor muntgeld. Beide vakjes zijn voorzien van een rits. Dit portemonneetje is erg geschikt is voor mensen die vrijwel alleen maar pinnen en nooit veel contant geld op zak hebben. Erg geschikt voor mij dus!

Daarnaast is het portemonneetje vrij klein en plat wat ook ideaal is. Hij past letterlijk in iedere tas. Ik kan er precies alles in opbergen wat ik nodig heb en dat vind ik prettig. Ik hou absoluut niet van grote, lompe portemonnees. Er zit misschien veel ruimte in maar dat heb ik helemaal niet nodig. Een extra detail die ik bijna vergeet te benoemen is de sleutelhanger die aan de portemonnee bevestigd is. Handig tegen diefstal! Maar onhandig als je snel even je portemonnee wilt pakken. Ik maak er zelf geen gebruik van.

β€’ Afmeting: 15 x 9,5 cm.
β€’ Kleuren: Zwart, sky blue, rose red, grijs en roze.
β€’ Materiaal: Leer.

Dit is weer typisch zo’n gevalletje van een AliExpress aankoop die ik jullie niet wilde onthouden. Zowel de tas als deze portemonnee vond ik te leuk om in een AliExpress hebbedingetjes post te vermelden omdat ze net even wat meer aandacht verdienen vind ik. Daarom voor beide items een aparte post. Binnenkort komt er ook zeker weer een AliExpress hebbedingetjes post online waarin ik mijn recente AliExpress aankopen met jullie deel, maar wanneer dit precies zal zijn dat weet ik nog niet. Blijf mij vooral lekker volgen als je niks wilt missen!

Bedankt voor het lezen! Liefs, Shannon β™₯
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “MY FAVORITE WALLET THAT I BOUGHT ON ALIEXPRESS | ALIEXPRESS AANRADER #3”

  1. Oeh die ziet er leuk uit! En inderdaad ook erg praktisch.

  2. Shannblogt schreef:

    Ik heb hem inmiddels al een tijdje in gebruik en ik ben er echt heel erg tevreden over! Bedankt voor je leuke reactie weer! πŸ€—

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories