MY FAVORITE BAG THAT I BOUGHT ON ALIEXPRESS | ALIEXPRESS AANRADER #2

09/02/20

Geloof het of niet maar mijn meest geliefde tas van dit moment heb ik gekocht op AliExpress. Ik scoorde de tas voor een hele fijne prijs en ben er meer dan MEGA blij mee. In dit artikel vertel ik je er alles over. Nieuwsgierig?

Als ik op AliExpress aan het rondneuzen ben is dit 9 van de 10 keer omdat ik iets specifieks nodig heb. Onlangs wilde ik kijken voor een zwarte crossbody bag in een compact formaat waar al mijn benodigdheden voor een dagje uit of een dagje shoppen in passen. Er zijn echt ontzettend veel leuke crossbody tasjes op AliExpress te vinden maar ik vind de indeling van een tas ook erg belangrijk. Zo moet er bijvoorbeeld altijd minstens één ritsvakje in zitten en moeten mijn iPhone en portemonnee moeiteloos in de tas passen. Ondanks dat het aanbod op AliExpress zo ontzettend groot is had ik de tas al vrij snel op het oog. Het was liefde op het eerste gezicht.

CROSSBODY CROCO BAG | € 10,99
(Dit is de prijs waar ik de tas voor gekocht hebt. Maar deze prijs wordt dagelijks aangepast. Dat is dus wel iets om rekening mee te houden.)

What a beauty! In mijn ogen is dit tasje een musthave voor iedere vrouw. Hij is compact maar voor mij net groot genoeg en héél belangrijk, er zit een ritsvakje in. Wel zo praktisch! De sluiting van de tas vind ik erg bijzonder. Een sluiting als deze had ik nog niet eerder gezien. Het tasje sluit door middel van een kliksysteem. Dit is stukken veiliger dan enkel een drukknoop. De tas is voorzien van twee hengsels. Een lang, smal verstelbaar hengsel en een kort, breed hengsel. Zo kun je de tas op allerlei manier dragen. Crossbody of gewoon als schoudertas bijvoorbeeld. Zo fijn!

Wat ook erg fijn is is de snelle verzending van de verkoper. Ik had het al gelezen bij de reviews maar moest het eerst zien voordat ik het kon geloven. Geloof het of niet maar mijn tas was al binnen 2 weken binnen. Dat is echt HEEL snel voor AliExpress begrippen. De tas is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor de zwarte omdat ik daar naar opzoek was en zwart is lekker tijdloos. Maar ik moet eerlijk bekennen dat mijn hart ook sneller gaat kloppen van de beige variant. Misschien ga ik die ook nog wel bestellen! Ik ben namelijk echt mega enthousiast over de tas. De tas is afgewerkt met goudkleurige hardware wat ik in combinatie met het croco design erg chique vind. Het enige nadeel wat ik heb ontdekt is de geur. De tas stinkt een beetje maar dit is na enkele keren dragen al stukken minder en ik denk over een tijdje zelfs verdwenen.

• Afmeting: 19 x 16 x 10 cm
• Kleuren: Beige, zwart, bruin, koffie en blauw.
• Materiaal: PU leer (kunstleer).

Ik ben zo blij met deze nieuwe aanwinst! Ik kon het daarom ook niet laten om deze aankoop met jullie te delen. Binnenkort komt er een vervolg op dit artikel want naast een nieuwe favoriete tas heb ik ook nog een andere favoriet item gescoord op AliExpress. Stay Tuned!

Wat vind jij van de tas? En heb jij ook een favoriete AliExpress aankoop? Laat het weten in de reacties hier beneden.

Bedankt voor het lezen! Liefs, Shannon 
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories