MVMT, NICE TO MEET YOU! (+ kortingscode)

13/10/18

YAASSS! Ik heb het leukste merk ooit ontdekt. MVMT! Ik heb dit merk via Instagram ontdekt en ik ben helemaal in de wolken. Ik wil jullie heel erg graag meenemen in de wereld van MVMT en hoe kan ik dit nou beter doen dan via mijn blog? Vandaag ben ik op pad gegaan om wat leuke foto’s te schieten van de prachtige items die ik mocht ontvangen. Kijk je mee?

De twee items die ik mocht ontvangen zijn een horloge en een hele mooie zonnebril. Niet zomaar een horloge en zonnebril maar twee pracht exemplaren. Ik ben héél erg onder de indruk van de items en van de kwaliteit. Zo mooi en kwalitatief uitstekend. Wauw!

NOVA SERIES – ORION WATCH | € 180
Wauw, wauw, wauw! Dit horloge.. wat is hij mooi. Dit is zeker één van de mooiste horloges die ik ooit gehad heb. Ik snap echt niet waarom dit merk nog niet zo bekend is in Nederland. Wat ik zo mooi vind aan dit horloge zijn de kleuren en het model van het horloge. Het horloge heeft een stoere uitstraling. Wich I like! Het horloge bestaat uit de kleuren titanium en rosé goud. Pretty! Het horloge zit onwijs lekker en is voor mij op maat gemaakt en ik kreeg de losse schakeltjes meegeleverd in het doosje waar het horloge in verpakt zat. Je kunt het horloge dus zelf op maat maken. Ik ben super blij met deze prachtige eyecatcher en ik ga hem absoluut veel dragen.

THE DETAILS:
Materiaal wijzerplaat: Geborsteld titanium, roestvrij staal
Wijzerplaat grootte: 38 mm
Wijzerplaat dikte: 10 mm
Breedte van de horlogeband: 16 mm
Glas: Gehard mineraal kristal
Waterbestendig: 5 ATM

EMPRESS SUNGLASSES | € 85
Naast het prachtige horloge mocht ik ook nog een zonnebril uitkiezen. Ongelofelijk! In de webshop staan ontzettend veel mooie zonnebrillen. Maar toch had ik mijn keuze zó gemaakt! Het cat eye effect in combinatie met de kleuren. I love it! Waar ik wel even aan moest wennen was de grootte van deze zonnebril. Hij is namelijk nét even wat groter dan de zonnebrillen die ik normaal draag. Maar ik vind hem niet té groot. Ik vind de zonnebril helemaal het einde. Daarnaast kan ik hem ook erg leuk combineren met het horloge. Ik vind ze enorm goed bij elkaar passen.

THE DETAILS:
UV bescherming: 100%
Materiaal: Aangepast handgemaakt celluloseacetaat en roestvrij staal
Frame: Akulon-gecoate Duitse schroeven voor de juiste spanning en duurzaamheid
Lenskleur: Mauve rosé gradiënt
Ontwerp: Optimale balans, comfort en duurzaamheid

Toen ik het ongelofelijk mooie pakket van MVMT binnenkreeg kon ik niet wachten om het te openen. Beide items zaten verpakt in een luxe verpakking. Bij het horloge zaten extra schakeltjes in het doosje en bij de zonnebril kreeg ik een brillenkoker met schoonmaakdoekje. Ik ben héél erg blij met de items en ik weet zeker dat ik ze veel zal gaan dragen. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de items vinden en of jullie de webshop al kende. Ik hoop oprecht dat dit merk wat bekender gaat worden in Nederland. MVMT heeft mijn hart in ieder geval al gestolen!

KORTINGSCODE:
Ben jij net als ik verliefd op de items van MVMT? Dan heb ik goed nieuws! Met de kortingscode shannblogtnl15 krijg je namelijk $15 (€ 12,98) korting op jouw aankoop bij MVMT. Ready for shopping girls?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “MVMT, NICE TO MEET YOU! (+ kortingscode)”

  1. Emile schreef:

    Wow wat een super mooi horloge. Van dit merk heb ik inderdaad nog nooit gehoord. Veel plezier van deze mooie items.

  2. Shannblogt schreef:

    Dankjewel Emile! Ik ben er ook echt heel blij mee. Beide items zijn prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories